Sayfa 242/548 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Yav buralar düne kadar dutlukdu burada dedemin eskiden1 milyon lotu varmış para etmediği zaman 1 liradan satmış şimdi 100 bin lotuna bir daire veriyorlar.
    bu hafta herkes dohole odaklandığı için dgzte de prim hakettiği kadar olmadı.. hatta çok yetersiz oldu bence..önümüzdeki hafta doholün dışında bunu da hatırlarlarsa çok hızlı fiyat artışları da görebiliriz. Şirketin güçlü mali verileri de bunu destekliyecektir.

2. çok ilğinç 3.40 kapın kapanacagı yer ve yarın çok ilğinç olacak.tavan 5.08 bu marj yaptırırmı deli speg
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    bu hafta herkes dohole odaklandığı için dgzte de prim hakettiği kadar olmadı.. hatta çok yetersiz oldu bence..önümüzdeki hafta doholün dışında bunu da hatırlarlarsa çok hızlı fiyat artışları da görebiliriz. Şirketin güçlü mali verileri de bunu destekliyecektir.
    Hayallerin bini bir para doğan grubunda.İnşallah bu hayallerin realize olduğu bir hafta yaşarız.4 nala koşarız hayallerimize.

4. Banlanmışım giremedim yazamadım formlara bi kaç gündür
    Bende şimdi birşeyler söylemek istiyorum
    Dgzete 12 şubatta harekete başlamış, diyelimki birileri içerden haber aldı ve bu hareketi.yaptı,ki öyle görünüyor bu durumda şu soruyu sormak gerekir neden diğerlerinde bu hareket olmadı? Demekki Dgzetede bir göz var ve bu göz hisseyi topluyor bunu nasıl söylüyorum çünki 12 şubatta başladığı hareketi 9 martta düşerek şelale düşüşü ile hacimsiz bitirmiş, bu dipten tekrar toplanmak istediğini bana gösteriyor .
    Toplanacak hisse yüzde 7 yani yaklaşık 7 kusur milyon lot, bunların tamamını hiç satış yaptırmadan veya gelen satışlarıda alarak yükselte yükselte hergün sanırım 5-10 günü tavan tavan buldururdu,buda dikkat çekerdi ve de tüm hisseler topkanamazdı, maksimum lotu toplamak için gerekli yerlerde yukarıdab basıyorlar benim izlenimim bu,bunu son 3 günlük hareketinde de yaptılar,rahatça yapabiliyorlar çünki ellerinde fazla lot olduğundan istedikleri yerde verip alıyor aşağıda yada yukarıda istedikleri fiyata getiriyorlar,neye göre ne kadar lot alabildiklerine göre, yani yeterince lotu yükselterek alıyorlarsa yükseltiyorlar o anda hala hedefe ulaşmamışlarsa basıyorlar,oluşan emirleri gördüklerinden tekrar alıyorlar, bu işlemler bence hedeflerini tutturamayana kadar devam edecek,yani bi noktadan sonra artık olmuyor diyecekler toplayacaklar veya bu kadarı tamam deyip çağrı fiyatı için busefer hamlelere devam edecekler.Tüm bu söylediklerim şu ihtimale dayanarak olabilir, karlı olan bir şirket borçsuz ce halka açıklık oranı çok az,dolayısıyla bu şirkete biçilen değer direk patron cebine gidecek topladıkları hisselerle.
    Bunlar tamamen benim yorumumdur.
    Çağrı vs bazı şeyler açıklanana kadar her dümen dönebilir açıkçası.
    Diğerlerine gelince, dohole girecek olan para sebepli sanırım dohol yükseliyor eyvallah, hrgz ve doholü toplamak kolay değil o yüzden onlar farklı şekilde yükseliyor bence.Kafama takılan şu, 1,1 milyar dolar dohol haricindeki diğer gruplar içinse dohol ün kendi borçları bu paradan düşülmedenmi diğerlerine verilecek,kafam biraz karışık, adam gibi özetleyende çıkmadıki.yani demek istediğim dohol ün borcu diğerlerine yansımayacaksa dgzete ve hrgz te daha fazla para düşecek

Yatırım tavsiyesi değildir

VIA_F1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Siz olayı hiç anlamamışsınız dostum hurgz Dgzte yada diğerlerine herhangi bir para verilmeyecek Dohol un bu sirketlerdeki payları satılıyor dolayısıyla para Dohol e gelecek diğerlerinin sahibi değişiyor...
    ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6. Yani Hurgz yada Dgzte nin kasasına bir para girmiyor para Dohol ün kasasına giriyor diğerlerinin sahibi değişiyor ben böyle anladım yanlış diyen varsa doğrusunu yazsın bir arkadaş...
    ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7. Krediyi ziraat bankası verecekmiş haberlerde yazıyor.bi yalan haberi daha boşa çıkartmış olduk.kredi vermezler diyenlere gelsin

8. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 242/548 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •