Sayfa 243/1001 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. herkese günaydın, bol kazançlar, 220 dolar harcirah ile amerikada kukumav kuşu gibi oturup bekleyen (neyi bekliyorsa) muz cumhuriyeti başbakanından gelecek haberler gelismeler borsayı yeniden ziplatip. USD'de alım fırsatı verirmi acaba, haftayi alim ile kapatmak istiyorum

2.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    herkese günaydın, bol kazançlar, 220 dolar harcirah ile amerikada kukumav kuşu gibi oturup bekleyen (neyi bekliyorsa) muz cumhuriyeti başbakanından gelecek haberler gelismeler borsayı yeniden ziplatip. USD'de alım fırsatı verirmi acaba, haftayi alim ile kapatmak istiyorum
    YapıKrediYatırım bugün bir rapor yayınlamış özetle; Önümüzde ki yıl, borsalar aşırı pahalı, enflasyon geliyor ve MB'ları yeterince faiz artırmaz ise Altın'ın yılı olabilir demiş ve eklemiş, USD güçlü kalır ALTIN da yükselişe başlarsa diye dikkat çekmiş...

Not: Al yat sat değildir, sadece bilgi olsun diye paylaşılmıştır..
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Yıldırım ile açıksözlü ve iyi bir görüşme yaptıklarını söyleyen Crocker şunları söyledi:ËœAramızdaki güvensizliğin aşılması uzun bir yolculuk olacak. Türkiye çok güzel bir ülke ve çok da önemli ilerlemeler kaydetmişti. Ancak son 5 yılda yaşananlarla geriye döndük."

http://www.hurriyet.com.tr/abdde-son...oruma-40637611

İyi başlamadı ABD görüşmeleri.

Kimse de iyi şeyler beklemiyordu kanımca.

HaberTürk Washington temsilcisi Serdar Turgut'a göre "ABD ile Türkiye ilişkileri her açıdan kötü. Yıldırım'ın ziyareti ile de önemli bir gelişme olmaz"...

Stratejik ortak lafı artık geride kaldı kanımca.

BOP eşbaşkanlığı gibi...

3.89 a çarpıp çarpıp geri geliyor diye tamamını realize oldum , 2 gün bi ara verip cuma/pazartesi uygun bi yerden tekrar gireceğim..çıkamıyorsa düşer mantığı galip geldi bünyede, 7/8 kuruşluk bi marj için tekrar girebilirim..ytd

5.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    YapıKrediYatırım bugün bir rapor yayınlamış özetle; Önümüzde ki yıl, borsalar aşırı pahalı, enflasyon geliyor ve MB'ları yeterince faiz artırmaz ise Altın'ın yılı olabilir demiş ve eklemiş, USD güçlü kalır ALTIN da yükselişe başlarsa diye dikkat çekmiş...

Not: Al yat sat değildir, sadece bilgi olsun diye paylaşılmıştır..
    altina 1 kuruş yatirim yapmam, yeter artik. dolar ve kripto paralar. fiziki altın sigortamiz. hamdolsun, cok şükür bu iktidar sayesinde sigortamiz saglam. .

Dolar/tl 1 yıllık swap faizi 2008 yılından bu yana ilk kez %14 gördü -bloomberg ht

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Faik Öztrakâ€

Mali dengeler alt üst.

Ocak-Ekim döneminde Hazine nakit açığı, geçen senenin aynı dönemine göre, ikiye katlanarak 44,9 milyar TL oldu.

Mazi kalbimde yaradır..

doları bir nedenle baskılıyorlar
    bi haber bekleniyor gibi
    doalrı tutarak borsada ki kazları kaçırmamaya çalışıyorlar
    bi anda patlayabilir.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 243/1001 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız