Sayfa 243/571 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. grup icin bu gece son
    ALLAH VAR GAM YOK

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by rainmantr222 Yazıyı Oku
    Yavas yavas alistiriyorlar yarin 13 lere alismaya baslicaz sonra 12 11 en son ben artik 5 liralar bekliyorum. Ciddiyim. Gecen paylastim bist 2. Bmeks vakaasi yasiyor. Hepimize gecmis olsun.
    r
    Sen neler saçmalıyorsun ?? ,senin dediğin BMEKS yıllardır gırtlağa kadar zarar yazan batık

her yıl 25-30 milyon kar yazan tlman la nasıl mukayese ediyorsun ??

ya kasıtlı söylüyorsun kafa karıştırmak için , yada zır cahilsin ..

3. Ben olumlu yorumlari artik kasitli goruyorum bende gemideyim ama dedim umudum bitti sirket bos gorursun bilanco gelsin o kar rakami nasil erimis kral ciplak DOLANDİRİLDİK

4. Allah bellalarini versin yiyemisinler insallah haram olsun

5. Halka arz raporun da %20 iskontolu fiyat diolardi adam olsalar art niyet olmasa cikar simdi suan geri alim aciklar tam tuzak tam katakulli yok 10 gun boyunca geri alim yapacakmis gel de simdi yapsana elinden tutan mi var

6. Burayi ve sosyal medyayi cok dikatli takip ettiginizi de adim gibi biliyorum. Sunu iyi bilin bu hisse size kara leke olarak yapisacak. alti ustu 100m tl icin itibarinizdan vazgecip ismnizi karaladiniz. Hic bir zaman saygin asil bir marka olamayacaksiniz. Bu arz da yabanci yatirimci tarafindan dikkatle takip ediliyordur. Bu kadarmis degeriniz. Sasa ya bakin nere de acikladi geri alimi sirket diye yaziliyor ADAM diye okunuyor.

7.  Alıntı Originally Posted by rainmantr222 Yazıyı Oku
    Burayi ve sosyal medyayi cok dikatli takip ettiginizi de adim gibi biliyorum. Sunu iyi bilin bu hisse size kara leke olarak yapisacak. alti ustu 100m tl icin itibarinizdan vazgecip ismnizi karaladiniz. Hic bir zaman saygin asil bir marka olamayacaksiniz. Bu arz da yabanci yatirimci tarafindan dikkatle takip ediliyordur. Bu kadarmis degeriniz. Sasa ya bakin nere de acikladi geri alimi sirket diye yaziliyor ADAM diye okunuyor.
    aynen bu gurup adini fena bokladi hemde secim arefesinde kendileri bilir. Haa sunuda soyliyeyim bu ali cengiz oyunlariyla bizden carptiklari paranin hayrini gormesinler , HARAM OLSUN benden sadaka olsun YTD.

Alıntı Originally Posted by mesutss Yazıyı Oku
    aynen bu gurup adini fena bokladi hemde secim arefesinde kendileri bilir. Haa sunuda soyliyeyim bu ali cengiz oyunlariyla bizden carptiklari paranin hayrini gormesinler , HARAM OLSUN benden sadaka olsun YTD.
    Seçim arefesi derken cidden bu kağıda girip zarar etmenizle seçim arasında ne gibi bir alaka var anlamadım.Borsada zarar edince başka bir partiye mi oy vereceksiniz.

Sayfa 243/571 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •