yarın taban yapmaz, kademede alıcı olmazsa ( ki fazla olmayacaktır) açılış disket seansında, en kötü, - %10 a bi dayamak ister. iyi senaryoda 96-97 gösterip 1.05- 1.10 getirip yine 1 tl lerde yataya bağlaması.
buralarda sakin kalmak hayat kurtarır, seansı izlerseniz etkilenebilirsiniz, satış yapılacak yerler gerilerde kaldı maalesef.
ben matriksi kapattırdım, 5-6 ay oluyor, takaslara da bakmıyorum. bütün bu verileri küçükleri avlamakta kullanıyorlar. teknik analiz zımbırtısı da aynı tuzaktır .spk sından tut bütün sistem küçüklerin parasını çarpmak üzerine. 2.5 tl den 1 tl ye gelince spk sözüm ona önlem alıyorgebermiş fiyatta bi darbede spk dan geliyor. acemilerin şansı hiç yok, maalesef.
İlk defa bu tip oynak kağıda girdim.1.36 çalışan bir kağıt yüzde yirmibeş eksi kapatıp 1.02 taban yapar ve buna dur diyen çıkmazsa yazık bu ky ya.hala 1.02 den aldım deyip yarın umut tacirliği yapanlar var bunalr ky değilse eğwr speğin yamaklarıdır ancak.sebepsiz yere 34 kademe iner mi bir kağıt.maliyet düşürmek için aldığım her lot eksi yazdı.bence kapatsınlar bu tip hareket aden spek kapıtlarını yandın yanacaksa benim de para m.
Yer İmleri