Sayfa 243/521 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 4163 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1.  Alıntı Originally Posted by hceylan Yazıyı Oku
    varan1: açıkcı yok
    varan2: metronun malı galibin hesabına geçti (fiyat ayarlaması için).genelde yüksek fiyattan metro yat. galipten alır, düşük fiyatdan galibe verir. yarın 1 altına inse de 1.02 şansı verir
    Manyak oldum valla kafam ole bi karisti ki anlatamam yani siz yarin bi taban daha goruruz diyosunuz degilmi tesekkurler

2.  Alıntı Originally Posted by eeeaaa Yazıyı Oku
    Manyak oldum valla kafam ole bi karisti ki anlatamam yani siz yarin bi taban daha goruruz diyosunuz degilmi tesekkurler
    yarın taban yapmaz, kademede alıcı olmazsa ( ki fazla olmayacaktır) açılış disket seansında, en kötü, - %10 a bi dayamak ister. iyi senaryoda 96-97 gösterip 1.05- 1.10 getirip yine 1 tl lerde yataya bağlaması.
    buralarda sakin kalmak hayat kurtarır, seansı izlerseniz etkilenebilirsiniz, satış yapılacak yerler gerilerde kaldı maalesef.

3. 96 beklerim diyene 1.34 den aldırır bu galip, seansı izlememek daha hayırlı olabiliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by hceylan Yazıyı Oku
    yarın taban yapmaz, kademede alıcı olmazsa ( ki fazla olmayacaktır) açılış disket seansında, en kötü, - %10 a bi dayamak ister. iyi senaryoda 96-97 gösterip 1.05- 1.10 getirip yine 1 tl lerde yataya bağlaması.
    buralarda sakin kalmak hayat kurtarır, seansı izlerseniz etkilenebilirsiniz, satış yapılacak yerler gerilerde kaldı maalesef.
    1.28 göreyim ben yapacagimi biliyorum ona maliyete gelsin bu kurtulayim bidahami TÖVBE tesekkurler

5.  Alıntı Originally Posted by hceylan Yazıyı Oku
    96 beklerim diyene 1.34 den aldırır bu galip, seansı izlememek daha hayırlı olabiliyor.

Saniye kaçırmadan izliyorum hata yaptım malesef

6.  Alıntı Originally Posted by hceylan Yazıyı Oku
    dostlar, bu gün tavanın bir iki altından bana müsade , 3,60 a kadar bekleyeceklere bol kazançlar (üç günde % 100 e yakın kar yeter bana, tabi galip izin verirse kaçmama )
    iki günde %100 vermedi mi ? verdiii bu sefer olur mu ? olmaaaz.

7.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Saniye kaçırmadan izliyorum hata yaptım malesef
    ben matriksi kapattırdım, 5-6 ay oluyor, takaslara da bakmıyorum. bütün bu verileri küçükleri avlamakta kullanıyorlar. teknik analiz zımbırtısı da aynı tuzaktır .spk sından tut bütün sistem küçüklerin parasını çarpmak üzerine. 2.5 tl den 1 tl ye gelince spk sözüm ona önlem alıyor gebermiş fiyatta bi darbede spk dan geliyor. acemilerin şansı hiç yok, maalesef.

8.  Alıntı Originally Posted by hceylan Yazıyı Oku
    ben matriksi kapattırdım, 5-6 ay oluyor, takaslara da bakmıyorum. bütün bu verileri küçükleri avlamakta kullanıyorlar. teknik analiz zımbırtısı da aynı tuzaktır .spk sından tut bütün sistem küçüklerin parasını çarpmak üzerine. 2.5 tl den 1 tl ye gelince spk sözüm ona önlem alıyor gebermiş fiyatta bi darbede spk dan geliyor. acemilerin şansı hiç yok, maalesef.
    İlk defa bu tip oynak kağıda girdim.1.36 çalışan bir kağıt yüzde yirmibeş eksi kapatıp 1.02 taban yapar ve buna dur diyen çıkmazsa yazık bu ky ya.hala 1.02 den aldım deyip yarın umut tacirliği yapanlar var bunalr ky değilse eğwr speğin yamaklarıdır ancak.sebepsiz yere 34 kademe iner mi bir kağıt.maliyet düşürmek için aldığım her lot eksi yazdı.bence kapatsınlar bu tip hareket aden spek kapıtlarını yandın yanacaksa benim de para m.

Sayfa 243/521 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •