Sayfa 243/581 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. teknoparka 13.5 milyon veriyor ...bu para elde kalan dükkan ve ofislerden karşılanıyor..şirkete 20 yılda bu günkü değerleme ile 30 milyon geri dönecek.
    bu anlaşmanın neresi kötü anlamadım...
    şirket batacak vs diyenlere kesinlikle itibar etmiyorum..bunlar olsa olsa speğin çıkarmış olduğu yalanlardır.
    bazen hisse düşünce kızdığımdan bende keşke kayyum atansa bu kadar düşmezdik diyorum...ikisi arasında çok fark var...

2. ostim prestijin satışlarından gelen paranın önemli bir kısmı banka dışı ufak tefek borçların ödenmesinde kullanılmış olabilir..şirket halk bankla olan borcunu yeniden yapılandırırsa tahminim 15 milyon EURO gibi bir rakam. tek bir yere borcu kalmış olacak. ve bunuda kira gelirleri ile ödeyecek...
    yapılandırma haberi geldiğinde herşeyi daha net göreceğiz...çalışmaların devam ettiğinibiliyorum. biter bitmez KAP a açıklaması düşer ...bu son şansımız gibi görünüyor.
    bedelliden sonra en kötüsü geride kaldı demiştim...ama bu gün yanıldığımın farkındayım.ortak satışı 1.42 hissenin dibi ddiyenler olmuştu..bu gün onunda altına düştü...yapacak bişey yok elimizde kaldı...gittikçe zararımız büyüyor...sabırdan başka silahımız kalmadı...

3. tahta sahibi yukarıdan sattığını aşağıdan yerine koyuyor. sürekli maliyet düşürüyor.piyasa daha da bozarsa 1.30 dan satar 1.20 den yerine koyar.bizim öyle bir şey yapma şansımız yok.

4. ABD Savunma Bakanı Mattis: Suriye'de iç savaşa dahil olmayacağız, çözüm için patikamız Cenevre süreci ile olacak NTV

Kötünün kötüsü satıldı bu hissede. savaş bahanesi ile iyi dip yaptırdılar hisseye. daha ne kaldı satılmayan...
    şimdi 1.50 ye kadar yükselse ky hiç kalmaz. bu mu istediğiniz...

5.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    50 milyona yakın ostim prestijin satışlarından gelen var..15 milyonda bedelliden gelen para...
    kira gelirleri ile yaklaşık kasasında 70 milyona yakın parası var...
    borçların yapılandırılması haberini bekliyoruz.
    banka harici borçlar kapatılır ve yapılandırma haberi gelirse.... ilk çeyrek bilançoda kar beklentimizden az gelebilir....

6. emektar kardeş ne kadar iyimsersin anlattıgına sende inanıyormusun; gerçekten çok merak konusu bende .bıkmadan usanmadan yorum yapıyosun şirketin sahibi bile senin kadar düşünmüyordur inan.TEK KELİMEYLE TEBRİK EDERİM SİZİ

7. Emektar yine ümitli konuşuyosun ya vallahi aklıma sen ümitlendikçe 1,20 leri de göreceğiz galiba diye geliyor ))

8. 1.20 görür mü gerçekten füze atılmadan 1.29 oldu atılınca 60 kuruş olcak gibi.ytd

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 243/581 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •