Sayfa 243/340 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293 ... SonSon
Arama sonucu : 2716 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Tahtayi 1.5 senedir takip ediyorum.Zaman zaman kısa vade girdim çıktım.Tahta yapıcısı zalımın önde gideni.Her türlü pisliği bezdirmeyi yapabilecek potansiyelde biri.Genelde iyi haberi yüksekten yedire yedire verip sonra yola devam eden cinsten..

13 maliyetle fonete orta vade ortak oldum.Alma sebeplerim güçlü 3.ceyrek bilancosu,4.ceyrek de yazılım sektörünün en iyi çeyreği olması,yurt disinda katarla yapılan anlaşma,para girişinin olması,emeklilik/yatirim fonlarının topluyor goruntusu ve uzun vade aylık (lineer) trend çizgisinden destek almis güzel teknik oluşum grafigi..

Elinde bulunduranlara hayırlı bereketli kazançlar dilerim..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Tırımırı çok önemli de değil.Benim bu hissede bulunmamdaki ilk sebep temelinin iyi olması.Sonraki bilancolarda da daha iyiye gidebileceginin beklentisi.Bu sayfaya ilk yazdığımda alma gerekcelerimi yukarda belirtmistim.Onlar hala geçerli..

Tırımırıyı da bu sayfada bahsedildikten sonra biraz arastirdim ve fon ilk fonet alımından sonra hisseyi nerelere getirdiğini gecen paylasmistim.
    Sizin dediginiz gibi ortada patronla bir anlaşma var biz icerigini bilmiyoruz ancak daha önceki anlasmalarinda hem bu hisse hem de farklı hisselerde ne hareketler cektiklerini bu sayfada paylaşan arkadaşlardan okuyup öğrenmiş oldum.

Sıranın bize gelmesini bekliyecem.Bu hissede teknigi de suan zevk olsun diye bakiyorum.Nereye duserse düşsün temelde bozulma görmezsem çıkmam ancak çok hızlı primlenirse o zaman kendi cizgilerime göre teknigi satım olarak kullanmayı düşünürüm.Onu da orta vade lot sayımı artırmak için..

Insallah bekledigimizin karsiligini hep birlikte alırız..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

2. haftalık grafik otamatik çizim fonet yükselen kanal çizgileri . y t d

3. Hisse de yeniyim daha önce bir bedelsiz vermiş 2019 da ama hiç temettü vermemiş şimdiye kadar. Peki böyle bir planı programı var mı? Şirket kar ediyor borcu yok nakiti var bu para ne olacak[emoji23]

4. Fonetimizin güncel grafikleri..

1.Grafik Günlük takip ettiğim trend 13.7x de trend altına indi.
    2.Grafik Haftalık (Lineer) trendi 12.5x ler trend dibi
    3.Grafik Haftalık (Log) trendi suan için haftalikta trend altında

Fonet için yakın zamanda getirirlerse 13.7x-13.9x karar verme araligi olduğunu düşünüyorum ama hemen yaparlar mı yoksa surundurmeye devam mı eder bu yamyam ve ekibi onu kestirmek zor..

Hayırlı akşamlar..

Sayfa 243/340 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •