Sayfa 243/822 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 6571 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1. 1994 ve 2001 bizim krizimiz idi (yanımıyorsam 2 sinide iktidar değiştirerek çözdük)
    98 asya ve 2008 krizinden ise dolaylı etkilendik..

Bu da bizim krizimiz..
    2008 ile karşılaştırmayın..
    Biz hiç bişi yapmadık
    FED para saçtı füze gibi yükseldik..
    Şimdi kendi söküğümüzü kendimiz dikmek durumundayız..
    Ve siyasi erk bunun ya farkında değil yada kafayı başka şeylere bozmuş durumda..
    Müdahele etmiyor..
    Edemiyor..
    Yahut tamamen tükendi..

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    1994 ve 2001 bizim krizimiz idi (yanımıyorsam 2 sinide iktidar değiştirerek çözdük)
    98 asya ve 2008 krizinden ise dolaylı etkilendik..

Bu da bizim krizimiz..
    2008 ile karşılaştırmayın..
    Biz hiç bişi yapmadık
    FED para saçtı füze gibi yükseldik..
    Şimdi kendi söküğümüzü kendimiz dikmek durumundayız..
    Ve siyasi erk bunun ya farkında değil yada kafayı başka şeylere bozmuş durumda..
    Müdahele etmiyor..
    Edemiyor..
    Yahut tamamen tükendi..
    1997 yilinda 20 yil sonra dolar bazinda ayni fiyattan banka hissesi alacaksin deseler inanmazdim. Bana ilginc gelen fiyat seviyesi degil de bunca kriz , buyume ve gelisme sonrasi hala alginin ayni sekilde manipule edilmesi. Risk her zaman var ama bugun 5-10bin dolara ev satilmadigina gore (30 yillik bile olsa) bankalar nasil gorece bu seviyelerde geziyor? Hepsi mi batacak mubarek, tas devrine mi donecegiz yani?

3.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    1997 yilinda 20 yil sonra dolar bazinda ayni fiyattan banka hissesi alacaksin deseler inanmazdim. Bana ilginc gelen fiyat seviyesi degil de bunca kriz , buyume ve gelisme sonrasi hala alginin ayni sekilde manipule edilmesi. Risk her zaman var ama bugun 5-10bin dolara ev satilmadigina gore (30 yillik bile olsa) bankalar nasil gorece bu seviyelerde geziyor? Hepsi mi batacak mubarek, tas devrine mi donecegiz yani?
    grafiklere bakıyorum da 2005 yılında bile hisse 2 TL üzerindeymiş. üzerine 13-14 yıl geçmiş. siz neden bahsediyorsunuz. biste hisse mi yok.

4. TBB Başkanı işler yolunda demiş
    https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-424708

5.  Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    grafiklere bakıyorum da 2005 yılında bile hisse 2 TL üzerindeymiş. üzerine 13-14 yıl geçmiş. siz neden bahsediyorsunuz. biste hisse mi yok.
    Hisse iki ay önce bedelli yapti. Cahillikten mi söylüyorsunuz yoksa niyetiniz mi kotu anlamıyorum. Ayrica almayın efendim zorla hisse mi satıyorlar size. Sabah akşam veryansin ediyorsunuz. Hissedeyseniz de satarsiniz olur biter. Ytd.

Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by libertador Yazıyı Oku
    Hisse iki ay önce bedelli yapti. Cahillikten mi söylüyorsunuz yoksa niyetiniz mi kotu anlamıyorum. Ayrica almayın efendim zorla hisse mi satıyorlar size. Sabah akşam veryansin ediyorsunuz. Hissedeyseniz de satarsiniz olur biter. Ytd.

Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2 ay önce hisse bölününce grafiklerde bölünmüyor mu cahil olmayan arkadaşım?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    dikkat edelim arkadaşlar mal alırken Türkiye batıyor olabilirmiş.
    ykbnk en yüsek kredi riskli bankaymış ahahahahaha
    daha çok mal lazim bana evett battıyoz taban carttt allll ahahahaha

sıkıntı yok her koyun kendi bacağından asılır.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    haklılar haksızlar bilmiyorum bir haftalık takası iğrenç bana şimdi bir kurum atmış ondan alamıyoruz ama sizin cesaretinize hayranız pehhh

balıkçının tezgahını sulaması gibi kimse gelmesin diye kokmuş balık koymuş vitrine gören kaçıyor
    almayın efendim 0.39 usd pahalı bu bankaya dedim bende ne diyeyim.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Sayfa 243/822 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •