Evet film çekimlerine kaldığı yerden devam ediyor, bugün biraz hardcore sahnelere ağırlık verebilir yönetmen.
Naber figüran gençler acı var mı ? Bilanço sektör falan döktürün bakalım şuraya ortaya karışık.
Evet film çekimlerine kaldığı yerden devam ediyor, bugün biraz hardcore sahnelere ağırlık verebilir yönetmen.
Naber figüran gençler acı var mı ? Bilanço sektör falan döktürün bakalım şuraya ortaya karışık.
Kartn başına +18 de koy ünal bey! Kendi karekterine yakışanı yapıyor... daha 10 gün olmadı 493.5 TL tavanda 18.000 lot alıcılı kapayan tahta bugün 435 tl ye alıcı arıyor... Bu nasıl zihniyet Ünal paşaaa!
Bu konuda haklısınız, kabul ediyor ve bundan sonra değiştiriyorum. Ancak siz de bu hissenin asla bir yatırım hissesi olamayacağını ve aslında sizde buraya çıtır yapmak isterken terste kalarak işi temele vurduğunuzu itiraf edin. Bu hisseye piyasada 26 yılımı verdim diyen birisi salt temel gerekçeleri ile yatırım yapmaz. Saygılar.
Her yatirimci istedigi gerekceyle yatirim yapar..buna hukum verecek siz degilsiniz..benim tek hissem kartonsan degil bunu defalarca soyledim..ben buraya kendimce fikirlerimi yaziyorum katki vermeye calisiyorum o kadar..bundan sonra saygi cercevesinde kalalim karsinizda cocuk yok..bir katki verecekseniz buyrun yazin ama kisisel yorumlar yapmayin lutfen..sahsima satasilirsa cevap hakkim doguyor ve digerlerine de saygisizlik oluyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Senet bu arada 430-435 seviyelerinde destek bulmaya devam ediyor..panik bir durum yok..2.ceyrek bilanco fiyatlanmiyor henuz..bekleyip gorecegiz
Sent from my iPhone using Tapatalk
panik mi biz neler gördük bizim için basit bir durum..Bu arada sn.serkalgo ya demişsiniz ya düzgün yaz karşında çocuk yok diye senin yazdıkların ne olacak kendi yazdıkların içib birşey demeyecekmisin!!! Hani örnek sn.lalezar deyip dalga geçmeler veya çok ağlıyorsunuz gibi kaba sözler onlara diyecek bir şeyin yok mu???
Yer İmleri