Sayfa 243/1002 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    abd faizleri neden yukarı gidiyor...enflasyon korkusu olsa piyasa yıkılır...çin satıyor desek rekor tahvil alımı olmuş...risk alımı desek daha nereye kadar,balon iyice şişti...dikkatimi çeken faiz artışından kimse bahsetmiyor şimdilik....
    İşsizlik başvuruları fazla çıkıyor faiz bir parmak artıyor
    Konut satışı düşüyor gene öyle
    Bu gibi sebepler etkiliyor
    Geçen onsun çöküşünün ana sebebi ABD tahvil faizlerinin yükselmesiydi
    Yani millet doları altından üstün tutuyor
    Haklılarda olağanüstü bir durumda külçe altınınızı satamazsınız ama doları her yerde kullanırsınız

2. Ef8zWHQXoAAO00w.jpg

AHMET MERGEN'İN HAYALİ...
    Bir hayalim var diyorum size. Buralardan bir Mergen geçti diyecekler eninde sonunda. Bu görüntüdeki hayali de gençler gerçekleştirecek. İmkan tanınırsa imkansızı başaracak, gerektiğinde bendini çiğneyip aşacak olan gençler..

bu konuda ne düşünüyorsunuz?

3.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    Ef8zWHQXoAAO00w.jpg

AHMET MERGEN'İN HAYALİ...
    Bir hayalim var diyorum size. Buralardan bir Mergen geçti diyecekler eninde sonunda. Bu görüntüdeki hayali de gençler gerçekleştirecek. İmkan tanınırsa imkansızı başaracak, gerektiğinde bendini çiğneyip aşacak olan gençler..

bu konuda ne düşünüyorsunuz?
    cok zor. mucize gerek

4. 2030 senesinde 8 cent üstü....şimdi 1,5 cent....yani dolar bazında 7 kat.....

10 sene sonra 100 dolar ,700 dolar olacak......olursa....TL bazında kaç olur,onu ALLAH bilir...

hisse fonu biriktirsek mi? 10 sene sonrasına?

5.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    cok zor. mucize gerek
    Türkiye malum sebeplerden dolayı dev bir potansiyeli boşa harcıyor, oyalanıyor.

Bence toplumun üzerinde uzlaştığı bir system reboot ile Mergen’in tablosu çok da uzak bir hayal değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Türkiye malum sebeplerden dolayı dev bir potansiyeli boşa harcıyor, oyalanıyor.

Bence toplumun üzerinde uzlaştığı bir system reboot ile Mergen’in tablosu çok da uzak bir hayal değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ekonomiye güven yapısal reformlar olmadan cok zor...
    ben TL'ye güveniyorum ..dikkat ederseniz herzaman derim ...trade ediyorum amav usd/ tl yi trade etmem ..etmeyecegimde...
    yönetimsel degisiklikler olursa ahmet hocanin hayali olur ama su an cok zor

7.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    ekonomiye güven yapısal reformlar olmadan cok zor...
    ben TL'ye güveniyorum ..dikkat ederseniz herzaman derim ...trade ediyorum amav usd/ tl yi trade etmem ..etmeyecegimde...
    yönetimsel degisiklikler olursa ahmet hocanin hayali olur ama su an cok zor
    şu an demiyor ki....zamanda belirtmemiş...sadece 3 çanak çizmiş...tahmini 2030 dan önce olmaz....grafiğe bakınca...

ama o zamana kadar durabilir miyiz....kim durur....kim durabilir...ilk çanağın kulpunda satarız hepimiz... formasyona inansak bile..

8. Mevcut koşullar devam ettiği sürece ben TL'ye güvenmiyorum. Sahipsiz bir para birimine de kimse güvenmez.

Sayfa 243/1002 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •