Sayfa 243/898 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 7177 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Burada neredeyse 7 milyarlık bir toplama ulaşılmış. Oysa gecenlerde şirket ortaklarından biri Bloomberg'e çıkmış,sene sonu içinde (yanlış hatrlamıyorsam) 4.5 ila 5 milyarlık ciromuz olur yılsonu,demişti.

Hatta çoğumuz da hayal kırıklığına uğramıştık. Şimdi burada ciddi bir fark var.
    Acaba bu işlerin "mali prosedürler ya da anlaşmalar gereği" bazıları 2023 bilançosunda mı gösterilecek?

Yoksa yine Europower'a verilen işlerin-ortaklığın %70 olması sebebeiyle- bilançoya yansırken kırpılması mı söz konusu?

Yok,aslında hiçbiri değil. Aslında patron konuya tam hakim değildi,mevzuyu önemsemedi v.s öyle bir meblağ söyleyiverdi de asıl ciro bu düzeydeyse çok güzel bir bilgi bence bu👍
    bazı yüklü işlerin sürekli söylediğimiz şekilde 4-6 ayda bitmediğini düşünüyorum...çünkü eğer 4-6 ayda bitseydi o zaman da bu yılın ikinci çeyrekteki 1,375 milyarlık kapın son çeyreğe 2 milyardan aşağı yansımaması gerekiyordu...oysa patron tv de 1,00-1,5 milyar civarında yansıyacağını söyledi...( hala umuyorum ki daha fazla yansısın...)

eğer patronun dediği gibi son çeyrekte 1,00-1,5 milyarlık ciro gelirse ?? o vakit bazı yüklü işlerin 4-6 aydan daha uzun bir sürede bitip bilançolara yansıdığını anlayacağız....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

ne infoymuş be arkadaş ))
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

endekse güzel veriyorlar bankoff basıyor birazdan alıma geçer piyasa da saçma bir basma..

şimdi kozal %2000 bedelsiz haberi geldi hisse onun öncesinde zaten ağalar çıkardığı için dünde satış fırsatı ile bedelsiz çoşkusu ile gelen ky ye malı verdi şuan eksi

"beklentiler satın alınır gerçekleşince satılır" bu sözü burada hepimiz biliyoruz, şimdi bize yeni bir hikaye lazım Gesan la alakalı olmalı

bu hemen karşımızda ttkomun binası yeni trafo koymuslar sabah bir baktım yine eurpower

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bazı yüklü işlerin sürekli söylediğimiz şekilde 4-6 ayda bitmediğini düşünüyorum...çünkü eğer 4-6 ayda bitseydi o zaman da bu yılın ikinci çeyrekteki 1,375 milyarlık kapın son çeyreğe 2 milyardan aşağı yansımaması gerekiyordu...oysa patron tv de 1,00-1,5 milyar civarında yansıyacağını söyledi...( hala umuyorum ki daha fazla yansısın...)

eğer patronun dediği gibi son çeyrekte 1,00-1,5 milyarlık ciro gelirse ?? o vakit bazı yüklü işlerin 4-6 aydan daha uzun bir sürede bitip bilançolara yansıdığını anlayacağız....
    Kesinlikle düşündüğümüzden daha uzun sayın keko, bende birkaç gündür bunu düşünüyorum. bu işlerin nasıl bir sürede yansıdığı varsayımdan öteye geçmiyor zira her işin kendi özelinde sebepler nedeniyle durumu değişebiliyor. o yüzden yıl içinde alınan toplam rakama odaklanıp şu bilanço bu bilanço iyi gelir diye beklentiye girmeye gerek yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    Kesinlikle düşündüğümüzden daha uzun sayın keko, bende birkaç gündür bunu düşünüyorum. bu işlerin nasıl bir sürede yansıdığı varsayımdan öteye geçmiyor zira her işin kendi özelinde sebepler nedeniyle durumu değişebiliyor. o yüzden yıl içinde alınan toplam rakama odaklanıp şu bilanço bu bilanço iyi gelir diye beklentiye girmeye gerek yok.
    elimizde bir tek şirket yetkililerinin yılın üçüncü ve dördüncü çeyreklerde en iyi bilançoları getiriyor donesi var...onun dışında işlerin hangi sürede yansıyacağını net olarak bilemiyoruz...yüklü olanlar daha uzun sürede yansıyabildiğini düşünüyorum...buda sonuçta ileri zaman diliminde işlerin dolu olduğunu gösteriyor..yani şirket boş durmuyor..bence tüm kapasitesini kullanıyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. yarın öğleden sonra düzelir endeks ve gesan sabırlı olmak lazım hatta izlememek her hafta beklenti var diğer endeks kağıtlarıda benzer %10 kayıpta

8. Gesan da hikaye çok ama zaman da lazım tabiki gereksiz beklentilere sokmamak şu kadar kar gelcek şöyle olcak böyle olcak hepimizi gereksiz strese sokuyor..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 243/898 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •