Getiriyorlar , zalım belediye yüzünden kazı izinleri falan poka sarmış, bürokratik engeller artmismis. Havadan fiber şeyedecekler nasipse ...
Getiriyorlar , zalım belediye yüzünden kazı izinleri falan poka sarmış, bürokratik engeller artmismis. Havadan fiber şeyedecekler nasipse ...
Ben duydum. Akıl fukaraları Boluda bir kazı mı yol çalışmasında bir yermi bulunmuştu. Orada büyük bir hazine varmış devlet çıkarınca borçlar ödenecekmiş.
https://youtu.be/v-FLZ9rn8wA?si=Y7DXh2o2RHYxolw2
Ahanda haberi. Hedef kitle ne kitlersen kitle.
Sende damat bende oğlan ayni senin damat kafasında,kızların durumu çok iyi,benim damatların durumlarıda iyi,biri öğretmen 60 üstü alıyor,diğeri garantinin yönetiminde 4000 dolar üstü alıyor,kızımın biri öğretmen diğeri sigortacı bulunduğu mevkide yönetimde sayılır,arada oğlan kaynıyor sanki,1.5 sene benim cepten yedi,sonra bir yeme içme yerinin müdürü oldu,40-50 alsa ne olur,yine benden çoğu,kira vermiyor dairemin birinde duruyor evin giderleri benim üstünde artık ne dersek diyelim,sorsan sizlerin parayamı ihtiyacınız var diyor![]()
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
İktidar için duyumlarım var gibi,şimdi kalsın yerin kulağı var,guya birileri yeni bizans ve büyük israil kurmasında ön plandaymış![]()
TÜSİAD Başkanı Orhan Turan polis eşliğinde götürüldüğü Adliye'de ifade verecek - Habertürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri