Sayfa 243/569 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 4548 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Getiriyorlar , zalım belediye yüzünden kazı izinleri falan poka sarmış, bürokratik engeller artmismis. Havadan fiber şeyedecekler nasipse ...

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bizler gülüp geçiyoruz ama ahalinin büyük kesimini Lozanın gizli maddelerine inandırmışlardı, tabiki bunlarda sorgulama olmadığı için kimse hani ulan kapatılmış petrol kuyuları açılacaktı, madenlerimizi çıkartacaktık diyen olmadı.

2053 Yılında ne olacak henüz blr şey duymadım, her halde XI. Konstantinos Paleologos'un hazinelerinin yeri bulunacak, 2071 yılında ise Romen Diyojen ile imzalanan gizli anlaşma gereği Anadolunun gerçek hakimiyeti bize geçecek diye düşünüyorum.
    Ben duydum. Akıl fukaraları Boluda bir kazı mı yol çalışmasında bir yermi bulunmuştu. Orada büyük bir hazine varmış devlet çıkarınca borçlar ödenecekmiş.
    https://youtu.be/v-FLZ9rn8wA?si=Y7DXh2o2RHYxolw2
    Ahanda haberi. Hedef kitle ne kitlersen kitle.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,074
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Burada benim yaşlarda olup çoluk çocuk evlendiren yada o çağlarda evladı olanlar ne gibi sorunlar yaşıyor. Ben kızı evlendirdim. Kızım özel sektöre göre çok iyi maaş alıyor iki asgarî ücretten fazla. Damat ise facia. Haftada beş gün çalışılan yerde bir gün kesin gitmiyor geç kaldığı günlerde baya var patronu çıkartmak bu da benim işten çıkarılmak için uğraşıyor maaşına önceden asgarî ücret üstünde olduğu için zam da alamadı. Nerdeyse kızın yarısı kadar alıyor. Harcamaya geldi mi damat zirve yapıyor. Tek iyi yanı kızın aldığı maaşı damat asgarî ücret zannediyor kızım kendisi gizli olarak biriktiriyor. Damadın haberi olsa onu da yer. Nereye kadar gider bilmiyorum şuan en büyük sıkıntım bu.
    Sende damat bende oğlan ayni senin damat kafasında,kızların durumu çok iyi,benim damatların durumlarıda iyi,biri öğretmen 60 üstü alıyor,diğeri garantinin yönetiminde 4000 dolar üstü alıyor,kızımın biri öğretmen diğeri sigortacı bulunduğu mevkide yönetimde sayılır,arada oğlan kaynıyor sanki,1.5 sene benim cepten yedi,sonra bir yeme içme yerinin müdürü oldu,40-50 alsa ne olur,yine benden çoğu,kira vermiyor dairemin birinde duruyor evin giderleri benim üstünde artık ne dersek diyelim,sorsan sizlerin parayamı ihtiyacınız var diyor

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,074
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bizler gülüp geçiyoruz ama ahalinin büyük kesimini Lozanın gizli maddelerine inandırmışlardı, tabiki bunlarda sorgulama olmadığı için kimse hani ulan kapatılmış petrol kuyuları açılacaktı, madenlerimizi çıkartacaktık diyen olmadı.

2053 Yılında ne olacak henüz blr şey duymadım, her halde XI. Konstantinos Paleologos'un hazinelerinin yeri bulunacak, 2071 yılında ise Romen Diyojen ile imzalanan gizli anlaşma gereği Anadolunun gerçek hakimiyeti bize geçecek diye düşünüyorum.
    Bide osmanlıdan kalma yurt dışında çoğu yerler vardı,idaresinin çoğu garantörlüğümüzün altındaydı guya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,074
    İktidar için duyumlarım var gibi,şimdi kalsın yerin kulağı var,guya birileri yeni bizans ve büyük israil kurmasında ön plandaymış

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan polis eşliğinde götürüldüğü Adliye'de ifade verecek - Habertürk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,074
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TÜSİAD Başkanı Orhan Turan polis eşliğinde götürüldüğü Adliye'de ifade verecek - Habertürk
    Vay be ne günlere kaldık,galiba demokrasi araç oldu,sadece vagondan inmesi bekleniyor,şimdi hep yabancı gelir hep yatırım yapar,ingiliz boşuna uğraş vermesin...

Sayfa 243/569 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •