Sayfa 244/470 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Sütşurup un kapa gönderdiği satış.

Enver Çevik 'ın kapa gönderdiği satış.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    Sütşurup un kapa gönderdiği satış.

Enver Çevik 'ın kapa gönderdiği satış.
    3.Mart.2015 tarihinde Renaissance elinde kalan 660 bin lotu da 0.76'dan satiyor. Bu sefer hic yanci kullanmamis, direct hepsini piyasaya basmis.
    Tamam iste, cikardim onlari hep onceki sayfada. Renaissance yani Patron degil, Enver Cevik'mis. Sagol bu bilgiye.

3. Hakketen ya iflas etmiş bir şirketin formu bu kadar islek olması da baya enteresan. Şirket sahibi sizin kadar çalışsa yeminlen piyasasını 3 e 5 e katlar.

4. Kim neyin peşinde bilmiyorum ...borsada işlem de görmüyor...çok beklentisi olanların vardır bir bildikleri ya da umdukları... Sn. Ünal diyor ki MKU nun hisselerini almak isteyen teklif versin... Sizin bildiğiniz çok şey varsa MKU neden buradakilerden hisse almıyor?

Alıntı Originally Posted by Balmu Yazıyı Oku
    Hakketen ya iflas etmiş bir şirketin formu bu kadar islek olması da baya enteresan. Şirket sahibi sizin kadar çalışsa yeminlen piyasasını 3 e 5 e katlar.
    Kitaplara girecek derslik bu, derslik. Aramadigin kadar entrikasi var. Bu calismalarin 2015 senesinde yapilmasi gerekiyordu, yapilmamis iste. Biz calisiyoruz da kazaniyoruz zaten, Patron ise hinlik pesinde. 2. hafta sonumu harciyorum bu sirket icin. Bu son.

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    Kim neyin peşinde bilmiyorum ...borsada işlem de görmüyor...çok beklentisi olanların vardır bir bildikleri ya da umdukları... Sn. Ünal diyor ki MKU nun hisselerini almak isteyen teklif versin... Sizin bildiğiniz çok şey varsa MKU neden buradakilerden hisse almıyor?
    Mku aracı pazarcı sihirbaz hokkabaz istemiyor. Varsa teklifi olan buyursun alsın diyor. Herkes senedi yatırım ve kâr için alır. Mezara götürmek için değil. Müşteri ise Mujdat bey dahil herkes alabilir. Ticaret ve kârın dostu düşmanı olmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kitaplara girecek derslik bu, derslik. Aramadigin kadar entrikasi var. Bu calismalarin 2015 senesinde yapilmasi gerekiyordu, yapilmamis iste. Biz calisiyoruz da kazaniyoruz zaten, Patron ise hinlik pesinde. 2. hafta sonumu harciyorum bu sirket icin. Bu son.
    Bende ondan bahsediyorum hocam. Sen hafta sonlarını harcıyorsun eyvallah. Peki ya uğraşması gerekenler ne yapıyor. Lotlari tek tek saysanda kimde ne kadar ne varmış cikarsanda bu şirket için bir işe yaramayacak maalesef. Şirket sahibi ztn isteseydi bu duruma getirmezdi şirketi. Demekki bu şekilde olması işine geliyor. Başka planı var. Maalesef ki ky umrunda değil olmayacakta. Ztn bakarsanız borsa tarihinde bunun gibiler çok.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Asıl doktora tezi bile yazılacak konu bilançolar ve Spk mevzuatı, denetimler... Nasıl bir düzense...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 244/470 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •