Originally Posted by
cobra
Keko kardeş ilk ceyrek gelsin görelim ondan sonra bilanço analizi yapalım 40 civarları bende bekliyordum amakurbiraz fazla arttı birde son günlerde oda ihtacatımıza fazla etki yapmıcak düşük kurdan ihracatgörelim sonra bilanço analizi yapalım ilk ceyrek kurdandılayı biraz zayıf gelebilir senindüşündüğün gibideğil ama satışlar artarsa ozaman daha iyi bir sonuç olabilır
Söylediklerinde haklılık payı var...yalnız dolar 2018 yılında %42 artmasına rağmen durdo 14,5 milyon kar yapmayı başardı...şu ana kadar genel anlamda döviz sadece %6 civarı çıkmıştır...önümüzde yaz mevsimi var turistlerin bol geleceği ve dolar getireceği aylar var...dolar çok da yükselmez bence....tek sıkıntı s 400 krizidir..bu sıkıntı da geçerse dolar gevşer..yalnız ekonomi bu yılın ortalarına kadar küçülmeye devam edecek ,ardından da yavaş yavaş toparlanır...
temenim s400 krizi ile doların yükselmesi böylece bol bol ihracat yapılması ,ardından da işin tatlıya bağlanarak doların düşmesi bu şekilde de hesaplarda kur zararının olmaması...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri