Sayfa 244/279 İlkİlk ... 144194234242243244245246254 ... SonSon
Arama sonucu : 2232 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: DERHL - Derlüks Yatırım Holding

Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku
    alış yamayınız sadece izleyin bakalım ne halt yapacaklar.tahtada ufakçılar var...büyük düşünen yok..alanın elinde kalıyor.globalın satışı 200 bini geçti..bedava almıştır herhalde....ytd
    Alış yapmayın demek de yasak maruf hocam... Satış yapmayın demek de.. Ama halk arz ederken vatandaşa yağlı kazık sokmak serbest.. Türkiye bu sebeple insan hakları gibi konularda 3. Sınıf...

Yatırımcı hakları nerde.? Ne oldu da hisse 2.66dan halka servis edilip 184e kadar düştü hala cevap yok..
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

2. alan satan kim tahta varmı acaba

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,794
    deras ile işfin atbaşı gidiyor o 2.20 o da o 2.17 o da dikkatinizi celbetmiştir!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    deras ile işfin atbaşı gidiyor o 2.20 o da o 2.17 o da dikkatinizi celbetmiştir!
    :-) Bende merak ediyorum hangisi gidecek acaba. İkisinde de oyalayıp duruyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,794
    TOBO(ters omuz baş omuz) oluşumu bacak omzaya dönmez inşllah 2.20 kapat da anlayalım meramını!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,794
    canım sıkıldıkça okuyorum

http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2019&no=30

Derlüks Deri Sanayi veTicaret A.Ş. Satış Fiyatı 2,66 TL

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    TOBO(ters omuz baş omuz) oluşumu bacak omzaya dönmez inşllah 2.20 kapat da anlayalım meramını!
    Ben kapanışa doğru 2,30 denemesini bekliyorum ama kimselere söyleyemiyorum...

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

2.14 kapanış pek hoş olmadı

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 244/279 İlkİlk ... 144194234242243244245246254 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •