Sayfa 244/650 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Traderlara uygun olmayacağı bugünden sonra daha iyi anlaşılacaktır.Aklın akılla mücadelesi.Bilgi en kıymetli hazine.

2.  Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Halka arz edilecek , kaçarı yok gibi karar alınmış /25 bekletilmesine satcez bunları falan herhalde bu sefer kesin halka arz edilecek ellam... Tabi 2.64 TL. Çekip buradan tekrar 2.45 döndürüp dümen düşünmedilerse ... İyi haber gibi ama işte geçmiş üçkağıtcılıklarını düşünürsek temkinli olmakta yarar var... Tabi yalancı çoban hikayesini düşünürsek belki bu sefer gol olur kimbilir temkinli yaklaşın vesselam.

Huylu huyundan vazgeçer mi hiç ... Aynı üçkağıtla bir atak yaptılar ama tutmadı... Umarım kimse soyulmamıştır bu habere.... Acaba bu kez dürüst davranırlarmı diyede düşünmüşüz ama....mümkün değil... Sabah /5 açmış.. Akşam eksi 080 kapatmış.. Vay vicdansız tosbağalar vay... Mezarlık kumarcsı gibi iş peşindeler... Haberi hisse kakalamak için pompaladıklarını teyit etmiş olduk... Her zaman temkinli bu hissede . Başka çareniz yok.

3. bu vertu daki toplam personel sayısı 6 olan arkadaşlara süper bir önerim var.. müthiş para kazanırsız.

artık KAP'a gonderdiginiz yok smartiks yok kafein halka arz haberleri tutmuyor millete yediremiyorsunuz...

Gozde girişimin yaptığı gibi elinizde kalan diğer firmalardan, Pamukova elek. olabilir veya enda enerji olabilir enerji falan ya çoook çekici durur. bunlardan birini Londra Borsasına acacagız diye bi calisma yapin. personel sayınız 6 ama 1 arkadasınız bu işi 1 aya kalmaz ayarlar...

Kafein ve smartikste yaptıgınız VURGUN dan daha muthisini yaparsınız

bu fikrim için komisyon falan istemiyorum. koskoca 6 kişilik firmasınız katkım olsun vertuya

4.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    borsa oyunlarıyla senden benden alacakları parayla zaten ceplerini dolduruyorlar..

toplam personel sayısı 6, ortak oldukları girişimde bulundukları yazılım şirketinde 200 kişi çalışıyor ama orası beni ilgilendirmiyor.

geçenlerde bir arkadaşta girişim şirketinden ne bekliyosun 6 kişi yeterli demişti. fakat yaptığı girişimler yaptığı zararlar ortada..

ANELT kapalı ellerindekilerin ne kadarını sattılar bilmiyom cunku satış haberi yok sitelerinde,
    GEREL 2015 yılından bu yana 2.64 almışlar gerelin dunku kapanısı 2.02 bununda satış haberini sitelerinde göremedim.

satış haberlerinin goremedigime göre halen ellerinde oldugunu dusundugumde senin benim paramla bu salak yatırımları yapmışlar ve paraları batırmışlar diye düşünüyorum.

herkes kendi kararını verecek tabiki kimseyi etkileme peşinde niyetinde değilim. ben kendi adıma kandırıldım KAP'a gönderdikleri halka arz haberleriyle... ve Sazan gibi atladım. Kuyunun içine düştüğümde iş işten geçti. takipteki hisselerimin en az %40 prim yapması nedeniyle ciddi olarak zarardayım. bu yuzdende sadece olanları yazmaaya calısıyorum.

adamlar kendi sitelerinde yazmışlar aldık diye merak eden okusun.

http://www.verusaturk.com/haberler.aspx
    yaw gerel aldi deyip duruyorsunuz..

acın kapı bakın da gerel hala duruyormu satmıslarmı satmamıslarmı ?

zaten salak yatırımlar yaptıgı icin kagıt 570 den 240 250 lere geldi

sizin mantıgınızla girisim sirketinde 500 kisi calıssın iyi sirket mi olur..

cift tavan diyen arkadasa tepkiyi ben gösterdim burada.yavas at gazlama diye.

5.  Alıntı Originally Posted by software Yazıyı Oku
    Haberi okudum kafeinin geçirdiği aşamaların yanında bir haber bile sayılmazdı.nasıl olduda bu kadar büyük beklentilere girdiniz?
    kac kisi okuyor ki haberleri sadece yüzysel. burada okuyan 3 4 kisi vardır zaten onlarda yapacagını biliyor islemini yapıyor :

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    beklentimiz aynen gerceklesti.

tamamen kafein'in spk onayina odakli bir donem icin orta vadeli dusunmek gerekir gibi !

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
    mantıklı bencede

7.  Alıntı Originally Posted by borsayatırım Yazıyı Oku
    herkesin bekledigi yer genelde dip olmaz borsada . bu dediginzide mantıklı

zamanı geldiinde acseli gene yükseltip o kalemi düzeltirler bence

ama anelt bir miktar satttılar satıs haberi var kapta. kalanıda naptılar bilmiyorum yuzde 5 altına düstügü icin onuda satıp bildirmemisde olabilirler..

ama tahtada su anda alıcı oldugunu sanmıyorum al gülüm ver gülüm yapyırolar arada 5 10 lotluk yeni yada kücük yatırımcı var o kadar
    herkesin bekledii yer dip de olmaz zirvede...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    piyasa yukari da olsa asagi da olsa, vertu hep asagi 😊 ciddi bir istikrar abidesi gercekten !

ama her asagi geldigi nokta bir alim firsati benim icin .

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

Sayfa 244/650 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •