Sayfa 244/1006 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Halkı yanlış yönlendirenler Laleli, Soğanağa ve Eminönündeki büyük döviz büfeleri.

Devlette 2 tane farklı döviz kuru olur mu? Bankadaki kurlarla Kapalıçarşı daki serbest piyasadaki kurlar farklı. Halkın kafası karışıyor. Hangi kur doğrusu?

Alıntı Originally Posted by yaşlıborsacı Yazıyı Oku
    Halkı yanlış yönlendirme speküle etmekten bazı kişiler hakkında dava acılmalı burda yazılanları içişleri bakanlıgı suç olarak görülebilir

Alıntı Originally Posted by yaşlıborsacı Yazıyı Oku
    Halkı yanlış yönlendirme speküle etmekten bazı kişiler hakkında dava acılmalı burda yazılanları içişleri bakanlıgı suç olarak görülebilir
    Sqnırım müjde vereceğiz lafının üzerine petkm ve tuprs ta işlem yapanlardan bahsediyorsunuz
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by yaşlıborsacı Yazıyı Oku
    Komik olmayın. doğalgaz haberi ile yapılan vurgunun başındaki kişileri kime şikayet edeceksin.

4.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    odeabanka geçtim ben ingden hesap işlemleri pazartesi hallolacak,oksijen plus hesap 500 bine kadar %12 günlük nemalanıyor,(hoşgeldin süresi 120 gün) devam faizi de kötü değil aslında,havale-eft ücretsiz,farklı atmlerden ayda 3 defa para çekme ücretsiz,daha da tecrübe edince yazarım.
    günlükte daha üzeri yok gibi.gelecek ppk'ye kadar 14 leri görsek keşke,o bile enflasyon ile kafa kafaya allahtan ful tl'de değilim yoksa daha üzücü olurdu.
    Hesabınızı şubeden mi açtınız yoksa İnternet üzerindenmi, şubeden açılışta eft ücretli olabilir diye tereddütüm var. Birde eft üst limiti ne kadar acaba.

5. Russia and Turkey likely to sign S-400 missile deal next year: Ifax

https://www.reuters.com/article/us-r...-idUSKBN25J09S

6.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Hesabınızı şubeden mi açtınız yoksa İnternet üzerindenmi, şubeden açılışta eft ücretli olabilir diye tereddütüm var. Birde eft üst limiti ne kadar acaba.
    İnternetten açtım yarın evraklar imzalanacak kurye eve getirecek eft limitini şu an bilmiyorum doğrusu, bu hafta içi yazarım öğrenince

7. Odeabank , oksijen hesap ilk başladığı 2 yıl en güzel uygulamaydı. Diğer bankalar da benzerlerini başlatmıştı. Her yükselişin bir inişi olduğundan yeterli müşteri portföyü oluşunca '' artık gelmeyin '' der gibi çeşitli engeller koydular.

İnternet sitesinden kişisel ayarlar menüsünden limitlerinizi - banka limitlerini geçemeyecek şekilde- ayarlayabiliyorsunuz. Güncel bedava eft sınırı 200 bin tl. Ama müşteri temsilcinizle görüşerek ıslak imzalı talimatla tüm parayı tek seferde ücretsiz eft yapabilirsiniz.

8. Faizlerin düşme eğilimi olduğu dönemlerde Burgan ve oksijen de sabit oran olmaması bizler için devavantaj ama şimdi faizler yükseliş eğiliminde olduğundan '' eğer şimdi bağlarsam, 3 gün sonra oranlar artarsa '' diye düşünmeye gerek yok. Çünkü , artışı yansıtıyorlar.

Sayfa 244/1006 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •