Sayfa 244/781 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 6247 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. BOFA klasik taktiğiyle öğleye kadar süpürdü şimdi geri kusuyor. Çok fazla abartmaz umarım.

2.  Alıntı Originally Posted by Trade34 Yazıyı Oku
    BOFA klasik taktiğiyle öğleye kadar süpürdü şimdi geri kusuyor. Çok fazla abartmaz umarım.
    Kussa da alıcısı şu an için var. Güzel bir ivme yakalamış, taliplisi çok, endeks üç düşse bu bir düşer, endeks bir çıksa bu üç çıkar. Yeterki ulaşımı etkileyen bir faktör olmasın. YTD.

Taşınan Açıklar da artış var, EREGL THYAO GARAN KRDMD TURSG VAKBN YKBNK HALKB ODAS taşınmış,

4. Herkese iyi akşamlar,
    Aylık takas paylaşabilecek bir arkadaş var mı, Bugün alan satanlar kimler acaba? Şimdiden çok teşekkürler.

5. Anladığım kadarıyla bugün en fazla açığa satış yine THY hissesinde olmuş. Ama şu varki hisse fazla düşmedi ve taş gibi saglam yapısını bugün de gösterdi.
    Bu kadar açığa satış birkaç güne kadar etkisinin tersine döneceğini diye düşünüyorum ve bunun etkisi ile yukarı çıkışı tekrar başlatacaktır diye düşünüyorum.
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

6. Cumhuriyet te yer alan habere göre, bayrama günler kala açıklanan fiyatlarla 15 Nisan sonrasındaki fiyatlar arasında büyük fark bulunuyor.

Uçak bileti fiyatları uçtu

İstanbul'dan şehir dışına yapılacak uçuşlar son 1 haftada yüzde 300'e kadar arttı. 15 nisanda, İstanbul-Kars uçak bileti 1.128 TL'ye satın alınabiliyorken, şu an İstanbul-Kars bileti 3.000 TL'ye çıktı.

Aktarmalı bilet 3 bin TL

İstanbul-Antalya arası uçak bileti 3.000 TL'ye kadar tırmandı. Sebebiyse, aktarmasız uçuşların tükenmesi sonrası, geriye yalnızca aktarma ve business class biletlerin kalması.

Havayoluyla bayramda seyahat etmek isteyen yurttaşlar, bayram öncesi bilet satış yoğunluğu ve zamlar sebebiyle bu tutarı ödemek zorunda kaldı.

7. 1 Ç Bilanço yarın mı açıklanıyor? Bilen bir arkadaş yazarsa seviniriz..

8.  Alıntı Originally Posted by nippon Yazıyı Oku
    1 Ç Bilanço yarın mı açıklanıyor? Bilen bir arkadaş yazarsa seviniriz..
    28 Nisan diye okumuştum ben

Sayfa 244/781 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •