Sayfa 244/1002 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. biz foncular için şöyle bir durum daha var. aklı başında uzmanların bistte 1600 ile 1700 civarlarında yeni dip oluşturması beklentileri var. sabırla hareket edip doğru zamanlamayı tutturabilenler güzel paralar kazanabilir. böyle zamanlarda portföylerdeki yerli hisse fon oranları aşağı çekilerek defans yapıp uygun zamanlarda kontratak ile gol şansı aramak lazım. asla ytd

2. Teşekkürler, çok iyi bir eklenti gibi. Akşama deneyeceğim
     Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Investing de bazi fonlarin grafigi mecvut

Chromda fonnksiyon diye bir eklenti var onu yuklerseniz tefastaki grafikleri cizim yapilabilir basit indikatorleri ekleyebilir bir grafige donusturuyor asagiya eklentinin baglantisini gorebilirsiniz

https://chrome.google.com/webstore/d...leonejbnmfjgcb

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. OSD %3 oranında hisse senedi tutmasi iyi birşey mi yoksa kendi fon grubunda lider olabilmek için yaptığı bir oyun mu?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    OSD %3 oranında hisse senedi tutmasi iyi birşey mi yoksa kendi fon grubunda lider olabilmek için yaptığı bir oyun mu?
    tajirlerin TPF ye özenmiş...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    yüksek enflasyon döneminde borsaya da en iyi korunma aracı deniyor da özür dileyerek yazıyorum, tuvalet kâğıdı dahi ülkemizde borsadan kat kat fazla getiriyor. ucuz olan tek yer borsa ama yabancılar sata sata bitiremiyor hisseleri. yönetim değişikliği olmadan da gelmemeye sanki yeminliler. hal böyle olunca da tasarruf sahibinin parasını borsa veya banka yoluyla birileri götürüyor. siz yiyemezseniz yiyemeyenin malını bir yiyen bulunur gibi bir şeyler oluyor ve olacak gibi. borç harç, kredi dahi çekip ev araba alan kurtuluyor. gerisi şimdilik hikâye
    Öyle borsamız şu an hiç güven vermiyor, uzun zamandır bir türlü hisse yoğun fon almak gelmedi içimden, elimde 9 aydır zararda beklediğim hisse var, son aldığım 3-5 tanesi de zararda ama bir yandan da bakıyorum borsa düşse bile sürekli çıkan hisseler var, mesela iki haftadır alıp hiç kâr edemeden erken sattığım veya son anda almaktan vazgeçtiğim hisselere bakıyorum sürekli çıkıyorlar, bazıları şu an tavan yapmış, bunları kimler alıyor da sürekli çıkıyorlar anlamadım. 1.600-1.700 seviyeleri gelir mi bilmem, hisse bazında çıkanlar da olacaktır belki ama genel olarak yabancılar olmadan böyle bir ileri bir geri gidip gelecek anlaşılan.

6. Piyasalar can sıkıcı ama sabirsizdan sabirliya para aktigi gerceginide unutmayalim..
    Saygilar.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    şu süreçte hisse yoğun fonlar cazip gelmiyor bana.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    gözüne tavşan tutulmuş gibi kalakala kalan adı değişken kendi sabitken fonlar hele hiç cazip gelmiyor.

Sayfa 244/1002 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •