Sayfa 244/760 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Keko, senin bu yazılarını dua niyetine kabul etmek istiyorum. Allah kabul etsin diyelim inşallah.
    Yüzümüz gülmedi gitti son zamanlarda, sen güldür Allah'ım. Amin...
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

2.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Dostum şu silver ve blcyt de tanıştığım arkadaşlar çok güzel insanlar , durdoda bir alem insanlar var HEPSİ DEĞİL GÜZEL OLANLARIDA VAR , hayırlısı diyelim....
    durdo çok sığdır ondan olabilir..sığ olması her an her yöne hareket edebilmesine neden oluyor buda ani duygu değişikliğine neden oluyor...sık sık artıdan eksiye veya eksiden artıya geçebiliyor...geçmişte 15,500 adet aldığımda herkes çok aldım diye beni eleştirmiş idi...sonra bunu satmakta zorlanırsın demişlerdi...ama 4,48 den çok kolay satabildim...şimdi ise 5,30 lardadır....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Keko, senin bu yazılarını dua niyetine kabul etmek istiyorum. Allah kabul etsin diyelim inşallah.
    Yüzümüz gülmedi gitti son zamanlarda, sen güldür Allah'ım. Amin...
    temeli güçlü hisseler eninde sonunda güldürür dostum....bazen sıkıcı olsalar dahi..sabır diyorum dostum..sabrın meyvesi tatlıdır...

dün komple dışarıdaydım bu gün de öğleye kadar dışarıda idim...ancak yerime gelip oturabildim...şu anda çok yorgunum ...hastanede bir rapor çıkaracaktık heryerde ayakta sıra bekle canımız çıktı....bel fıtığı da olunca benim için tam bir işkenceye dönüştü...yeni oturup rahat bir nefes alabiliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. arkadaşın uyarısı ile hissemize ancak yeni bakabiliyorum...ve bu gün 2,48 i görecek kadar çıktığını görüyorum...şu anki fiyatı ise 2,45-46...umarım bu gün zirvesine yakın bir kapanış yaparız da artık 2,50 lerin üzerine çıksak... şu ana kadar iyi duruyor...umarım bu gün güzel bir kapanış yapar...

Geçmiş olsun kardeşim.
    Silvr olmadı, Gents olmadı, Orge olmadı. Bu olsun be bari. Kağıt da kalmadı ki...
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

6. aslında gentaşda fena değil..bir tek bilançodan çok yüksek bir beklenti vardı...gerçekleşmeyince bir miktar gevşeme oldu...son iki gündür de iyi duruyor...tahminim tekrardan toparlayacaktır...ama blcyt daha dinamiktir...patronu hisse toplamış..şirket iyi bir bilanço açıklamış....yani çıkış için şartları uygundur...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşın uyarısı ile hissemize ancak yeni bakabiliyorum...ve bu gün 2,48 i görecek kadar çıktığını görüyorum...şu anki fiyatı ise 2,45-46...umarım bu gün zirvesine yakın bir kapanış yaparız da artık 2,50 lerin üzerine çıksak... şu ana kadar iyi duruyor...umarım bu gün güzel bir kapanış yapar...
    Geçmiş olsun dostum , allah (cc) acil şifalar versin inşaallah , fizik tedaviyle kolay atlatırsınız nerede oturuyorsun bilmiyorum ama bahçelievlerdeki fizik tedavi merkezi bu konuda 5 yıldızlı hizmet veriyor, kendini özel hissediyorun...

8.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun dostum , allah (cc) acil şifalar versin inşaallah , fizik tedaviyle kolay atlatırsınız nerede oturuyorsun bilmiyorum ama bahçelievlerdeki fizik tedavi merkezi bu konuda 5 yıldızlı hizmet veriyor, kendini özel hissediyorun...
    çok teşekkür ediyorum dostum..batman bahçeli evler mahallesi mi ?? gerçi ben zaten özel bir hastanede çalışıyorum...bizde fizik tedavi de var ama açıkçası geçmişte girdim çok az faydası oldu bir de iş yoğunluğundan pek de gidemiyorum...ftr ile aramızdaki mesafe 6 metredir...

Sayfa 244/760 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •