Sayfa 244/813 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Reklam tamda bucime yatırım yapan bizleri, anlatıyor. Patron ve Spek bizim beklentilerimiz halen devam ediyor. Reklamdaki boyacı gibi Daire ve Araba 'dan vazgeçipte bir cep telefonuna razı olacağımızı bekliyorsan daha çok beklersin

''Yatırım tavsiyesi değildir.''

2. deutche citi ye citi deutche ye al sat yapa yapa kendileride bıktılar. yazık yahu bu kadarda olmazki. herifler baska aracıda kullanmıyorlar bu ara komisyon vermemek için işlem de yapmıyorlar. bari ayda birgun cosun da diyelimki helal olsun. oda yok ))

3. Yoğun bakımdaki bucim hafta başından beri suni teneffüsle (Karşılıklı İşlemlerle) yaşama tutunmaya çalışıyor. özellikle dünkü vakıf yatırım almış olduğu 60.000 lotu, Gedik,Deniz,Yatırım finansman ve Global adrese teslim eder gibi teslim ettiler. bugünde şuana kadar İş 30.000 lot alışta tacirler 22,000 , Ykb 13,000 satışta bakalım bu işin sonu nereye varacak, Tahtanın hiç işlem yapmadan bütün hareketsi,z olmasındansa karşılıklı gibi görünse de en azından hareket var. nerde hareket orda bereket

4. kurtuluş bey işbankasındaki işlemin bir kısmı benim

5.  Alıntı Originally Posted by zebetosu Yazıyı Oku
    kurtuluş bey işbankasındaki işlemin bir kısmı benim
    Hayırlı olsun benim tahta yapısını ve yapılan işlemleri gördüğüm kadarıyla bir tahminde bulundum.

6. Babalar ykb den Ak a virmanlamıs malı hayırdır. Tek emir virman herifte ne mal var be)))

7.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Babalar ykb den Ak a virmanlamıs malı hayırdır. Tek emir virman herifte ne mal var be)))
    Burda bir tek baba var oda İsmail Tarmandır. Bildiğim kadarıyla bu virmanlanan 23.000.000 lot onun, Tarmanın hissesinin olduğu diğer çimentolardan Nuh , Mardin, Adana, Bolu takaslarına baktığında aynı şekilde Ykb den Ak yatırıma yüklü miktarlarda virman yapılmış Tarman aracı kurum değişikliğine gitmiş durup dururken nerden icap etti gelde işin içinden çık
    YTD

Sayfa 244/813 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •