Sayfa 245/900 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. AĞBİLER BATTIMI BU NOLCAK BÖYLE

F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Uzun vadeli yatırım için taban oluşumu beklenmeli

Alıntı Originally Posted by YASAKLIBOR Yazıyı Oku
    YGYO
    Bilançoda https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/627525 kısa vadeli banka kredilerinin artmış olması olumsuz (kısa vadeli banka kredileri 221 milyondan 313 milyona çıkmış ve 3 ay vadeli finansal borçlar 235 milyondan 331 milyona çıkmış). Bu artışın Innovia Konut Projesi 4 etapta yeterince satış yapılamamasından ileri geldiğini düşünüyorum (yapılan alan 655.573 den 770.433 m2 ye çıkmış, değerleme de KDV hariç 1.567.535.000 TL den KDV hariç 2.116.269.449 TL ye çıktığı beyan edilmiş). Burada satış yapabilirse şirket önemli bir atılım yapar, satış yapamazsa, kara günler gelir. Ben nedense bu projede işlerin bu kadar kötü olmadığını düşünüyorum (kesin hüküm için dipnotları daha iyi incelemek ve projenin gerçek durumunu araştırmak gerekir)..... Takas tek elde topluydu (resmen tek adam hissesi) ve gördüğüm/gösterildiği kadarıyla ciddi bir mal çıkışı yaşandı (ya da bilanço da kullanılarak öyle düşünülmesi sağlandı). Bu kadar satıştan sonra TE99 dün itibarıyla 0,72 den alım gösterdi ama sanırım biraz erken bir sinyal. 0,69-0,72 aralığında taban oluşturma çalışmasının tamamlanması esnasında hissenin takip edilmesi gerekir. Tabi herşeyden önce (bence) bu hisseye yatırım yapacaksanız Innovia Konut Projesi 4 etaptaki satışların araştırılması gerekir. Takibe değer, satış için geç, alım için erken olduğu kanaatindeyim...

Alıntı ve grafik
    https://www.facebook.com/groups/1959...4729871212086/
     Alıntı Originally Posted by erdor Yazıyı Oku
    Güzel bir açıklama olmuş. satış için geç alım için erken diyerek
     Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    0,60 a indirecek ordan toplayacak

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Alım için erken'in anlamı 0,6-0,7 aralığında taban oluşturma çalışmasının tamamlanmasını beklemektir. Innovia Konut Projesi 4 etaptaki satışlar belirginleşirse, tahta sahibinin çok zalim olduğunu düşünmeme rağmen, hisseye uzun vadeli yatırım yapılabilir kanaatindeyim.
    Son düzenleme : YASAKLIBOR; 29-08-2017 saat: 16:28.
    Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...

3.  Alıntı Originally Posted by dussokagi86 Yazıyı Oku
    2 sene aradan sonra yüzde 80 civarı kârı görmüşken çıkmadık, şimdi maliyetime geri geldi iyi mi.. bu fiyatlardan satarsam da namerdim, acil ihtiyacım olmayan parayla uzun vade beklerim, ihtiyacı olmayan satmasın derim. YTD.
    Valla hocam yüzde 45 çıkarsa zararı dogrutuyoruz. Yani satacak halimiz kalmadı . Beni korkutan patron satışı ve düşüşlere bir kademe dahi tepki vermemesi.

GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. İçerden bilinen büyük bir sıkıntı olduğu aşikarrrr

5. hisse sahibi acımasız ama tabandan sonra çıkmasını bekliyorum yavaş ama stabilize

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by bahtiyar01 Yazıyı Oku
    Valla hocam yüzde 45 çıkarsa zararı dogrutuyoruz. Yani satacak halimiz kalmadı . Beni korkutan patron satışı ve düşüşlere bir kademe dahi tepki vermemesi.

GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bekleyecem şahsen inatla bekleyecem.

7.  Alıntı Originally Posted by YASAKLIBOR Yazıyı Oku
    YGYO
    Bilançoda https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/627525 kısa vadeli banka kredilerinin artmış olması olumsuz (kısa vadeli banka kredileri 221 milyondan 313 milyona çıkmış ve 3 ay vadeli finansal borçlar 235 milyondan 331 milyona çıkmış). Bu artışın Innovia Konut Projesi 4 etapta yeterince satış yapılamamasından ileri geldiğini düşünüyorum (yapılan alan 655.573 den 770.433 m2 ye çıkmış, değerleme de KDV hariç 1.567.535.000 TL den KDV hariç 2.116.269.449 TL ye çıktığı beyan edilmiş). Burada satış yapabilirse şirket önemli bir atılım yapar, satış yapamazsa, kara günler gelir. Ben nedense bu projede işlerin bu kadar kötü olmadığını düşünüyorum (kesin hüküm için dipnotları daha iyi incelemek ve projenin gerçek durumunu araştırmak gerekir)..... Takas tek elde topluydu (resmen tek adam hissesi) ve gördüğüm/gösterildiği kadarıyla ciddi bir mal çıkışı yaşandı (ya da bilanço da kullanılarak öyle düşünülmesi sağlandı). Bu kadar satıştan sonra TE99 dün itibarıyla 0,72 den alım gösterdi ama sanırım biraz erken bir sinyal. 0,69-0,72 aralığında taban oluşturma çalışmasının tamamlanması esnasında hissenin takip edilmesi gerekir. Tabi herşeyden önce (bence) bu hisseye yatırım yapacaksanız Innovia Konut Projesi 4 etaptaki satışların araştırılması gerekir. Takibe değer, satış için geç, alım için erken olduğu kanaatindeyim...

Alıntı ve grafik
    https://www.facebook.com/groups/1959...4729871212086/
     Alıntı Originally Posted by tomarzali Yazıyı Oku
    İçerden bilinen büyük bir sıkıntı olduğu aşikarrrr
    Kısa vadeli banka kredilerini İHTİYAÇ tan değil de bilançoyu bozmak için aldıysa, problem sayılmaz ama ihtiyaç varsa, bu durum, şirketin satışlarıyla alakalı problem olduğunu gösterir kanaatindeyim. Bundan daha büyük sıkıntı ne olabilir ki?
    Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...

8.  Alıntı Originally Posted by YASAKLIBOR Yazıyı Oku
    Kısa vadeli banka kredilerini İHTİYAÇ tan değil de bilançoyu bozmak için aldıysa, problem sayılmaz ama ihtiyaç varsa, bu durum, şirketin satışlarıyla alakalı problem olduğunu gösterir kanaatindeyim. Bundan daha büyük sıkıntı ne olabilir ki?
    innovia 4 de daire satışı sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.leventte olması zaten çok zor istanbulun göbeğinde fiyatlar aşağı yukarı bellidir.ve talep muhakkak olacaktır.zaman gösterecek bakalım sebebi neymiş bu satışların.ama şunu biliyorum ki gerek ekonomik gerekse siyasi olarak yeşil in sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.bu işin içinde bir bit yeniği var ama ne..ya vezir edecek yada rezil...umarım hepimiz vezir oluruz.

Sayfa 245/900 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •