Sayfa 245/500 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Bu topiğe son yazışım;yönetime şahsıma yapılan hakaret içeren mesajları sildiği için teşekkür ederim.Benim yazmış olduğum mesajlarında silinmesini istedim kendilerinden...Silmişler sağolsunlar...Bundan sonrada kimse hakkında hiç bir yorumda bulunmayacağım...İsteyen istediğine inanmakta serbest...Ben dilim döndüğünce uyarılarımı yaptım...Her koyun kendi bacağından asılır...Son olarak herkese bol kazançlar dilerim...

2. Son olarak vangd dünde belirttiğim gibi takip listemden çıkmıştır...Kağıdı olan alacak olan herkese de bol kazançlar diliyorum...Kalın sağlıcakla...

3. Sıkın dişinizi kaldıysa...
    Alttan gelen trendi zorladı, toparlamazsa 1,98-2,02 ilk dibi.
    Orada durmazsa feci. 2,25-2,29 geçilmedikçe de bir halt olmaz zati.

4. ben biraz rink yaptım tekrar 2.10 yazarak geri döndüm zor da olsa hepisi geldi geldikten sonra yönü nere bakalım hissede olanlara sabır. ben ortalamayı 2.22 düşürüp 2.17 satmıştım

5. Sn. John Galt nerdesin, özledik çizimlerini.
    Zaman; onu kullanmayı bilmeyenlerin katilidir.
    Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

6. avtur+avgyo dan 40 milyon lot satmış metro yat ortalama 3 lira desek 120 milyon tl... vandg nın eti ne budu ne uğraşmıyo küçük işlerle spk tahsisli işini onaylasaydı uğraşmaya değecek bişey olucaktı ama neyse ağa bulur bi yolunu bulamazsa sürünmeye devam ... borsanın rekorlar kırdığı batık kağıtların bile 2 ye 3 e katladığı bir ortam da kaybeden bi kağıtda yatırım yapmak o da ayrı bir duygu olsa gerek... o duyguyu yaşamak için bir miktar elde tutmaya devam ediyorum

YTDeğildir...

7. rink atıp dolaştıgim hisse ygoy bu günde kazandı kısmet benim gönlümde ve gözümde hep vangd vardı. aldıktan sonra hayel kırıklığına ugramıştım işlem cılızdı. neyse diyerek dün geri döndük. sabah 5.6 kademe düştü bekle bekle hayır yok yine hayel kırıklıgı. bir ara baktım 2.14. cıvarı gidiyor. hemen 2.11 kadar sat emri ilettim.ortalama 2.112 den 3/2 .Küsür satılmiş. bekle bekle 2.08 düşünce yarısını yazdım 1.2 saat geldi sonra kalan yarısınıda 2.07 görünce yazdım yukarı çekti şu an yine 2.07 yani bizim yapımcıda cılızmış. yada bu gün mü böyle ben kademeleri doyura doyura aşagı yukarı işlemlerle yapıyor sanıyordum 1 hayal kırıklığı daha. 2.07
    alış gelmemiş

8. dün ki al sat macarasında kazancım aldıgımı. 2.10 dan 2.087= 2.09 düşürmek artı 200.lot. eski defterden de 5.kademe zarar. yükseliş sırası gelsin artık.blanço eksi gelmiş kim bakıyor blançoya sanki ulusal yıldız pazarında mı. yeter ki alım için güçlü kuvvetli azimli kişi ve kişiler gelsin. yoksa dünki gibi 100-500 bin parası olan 3.5 kademe aşagı ,yukarı yaparak morel bozar.agalara zemin hazırlar. kendisi de bizim gibi olur.

Sayfa 245/500 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •