Sayfa 245/367 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Devlet Osmanlı'nın fetret devrinden beri ilk defa bu kadar aciz düşürülmüştür herhalde.

İktidarın ortağı parti liderinin, seçimlerden önce hapiste ziyartet ettiği mafya lideri, yayınladığı bir basın bildirisiyle İçişleri bakanı ve Cumhurbaşkanı'na hakaret ve tehditler yağdırmış.

http://www.makalegundem.com/genel/al...dari-da-fazla/

Başlıkta hamasetle 2023, 2053, 2071 hesaplarıı yapanlara ithaf olunur.
    Türkiye Cumhuriyeti osmanlının devamı mıdır diye sorsak hayır dersin, her fırsatta osmanlıya ve Atalarına küfretmekten çekinmeyen bir zümrenin avanesi olduğun kesin. T.C.Osmanlının devamıdır desen, biz de yalançıktan bu adam padişahlık ve halifeliği geri istiyor diye şikayette bulunsak geriye bakmadan yallah topuklarsın ben öyle birşey demek istemedim dersin söyle sen omurgalımısın omurgasız mısın nesin?

2.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    Türkiye Cumhuriyeti osmanlının devamı mıdır diye sorsak hayır dersin, her fırsatta osmanlıya ve Atalarına küfretmekten çekinmeyen bir zümrenin avanesi olduğun kesin. T.C.Osmanlının devamıdır desen, biz de yalançıktan bu adam padişahlık ve halifeliği geri istiyor diye şikayette bulunsak geriye bakmadan yallah topuklarsın ben öyle birşey demek istemedim dersin söyle sen omurgalımısın omurgasız mısın nesin?
    O kadar tespitim var, takıldığın noktaya bak. Üstelik niyet okumayla sonuçlar çıkarmaya çalışıyorsun. Bu ülkede kimsenin Osmanlı ile bir sorunu yok, sorun Osmanlıcılık yapacağım diye ülkeyi kültür, sanat ve teknolojide geriliğe mahkum eden zihniyette.

Verdiğin cevaptan konunun özüyle bir probleminin olmadığını, mafya devlete gidişattan da rahatsız olmadığını anlıyorum. Bunu açıkça söylemek zor tabi, anlıyorum. Kafanız bu konuda aydınlanınca fikrinizi yazarsınız artık.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3. Ust akil procesi olarak chp eliyle meclise soktugunuz pkk icisleri bakani yapilsa iyi olurdu dimi seni gidi seni.

renklerin pkk rengi agzin feto agzi,

memlekette diktatorluk oldugu icin sabahtan agzama kadar konus dur.

4.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    O kadar tespitim var, takıldığın noktaya bak. Üstelik niyet okumayla sonuçlar çıkarmaya çalışıyorsun. Bu ülkede kimsenin Osmanlı ile bir sorunu yok, sorun Osmanlıcılık yapacağım diye ülkeyi kültür, sanat ve teknolojide geriliğe mahkum eden zihniyette.

Verdiğin cevaptan konunun özüyle bir probleminin olmadığını, mafya devlete gidişattan da rahatsız olmadığını anlıyorum. Bunu açıkça söylemek zor tabi, anlıyorum. Kafanız bu konuda aydınlanınca fikrinizi yazarsınız artık.
    Neyin ne olduğunu anlayacak kadar zekiyim.Ozaman size tersinden şöyle bir soru sorayım,Suriye bu duruma nasıl geldi Irak nasıl geldi,Lübnan, libya bir araştırda veya fikir edinde öyle cevap ver.Esas soruma gelince Bir zamanın adalet bakanı mehmet moğoltayın adalet bakanlığına maksistler leninistler aleviler dururken mhp lilerimi atayacaktım deyip 12 eylülde ne kadar böyle grup varsa hepsini nasılsalıverdiğini bir araştır ve o tip birinin 16 yıl adalet bakanlığı yaptığınıdüşün bakalım. zahmet etme niyet okuyucum ya ben senin yerinede düşündüm.T.C. şu an etnik, mezhepsel,ırk ve cemaatlar olmak üzere tam batının istediği gibi 150 parçaya bölünürdü.... özellikle mehmet moğoltayın salıverdiklerini bir araştır.12 eylülde beri yatanlar sadece bahçelinin bahsettikleri başkada yok. ayıp ayıp siyaset yapma.

5.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    Neyin ne olduğunu anlayacak kadar zekiyim.Ozaman size tersinden şöyle bir soru sorayım,Suriye bu duruma nasıl geldi Irak nasıl geldi,Lübnan, libya bir araştırda veya fikir edinde öyle cevap ver.Esas soruma gelince Bir zamanın adalet bakanı mehmet moğoltayın adalet bakanlığına maksistler leninistler aleviler dururken mhp lilerimi atayacaktım deyip 12 eylülde ne kadar böyle grup varsa hepsini nasılsalıverdiğini bir araştır ve o tip birinin 16 yıl adalet bakanlığı yaptığınıdüşün bakalım. zahmet etme niyet okuyucum ya ben senin yerinede düşündüm.T.C. şu an etnik, mezhepsel,ırk ve cemaatlar olmak üzere tam batının istediği gibi 150 parçaya bölünürdü.... özellikle mehmet moğoltayın salıverdiklerini bir araştır.12 eylülde beri yatanlar sadece bahçelinin bahsettikleri başkada yok. ayıp ayıp siyaset yapma.
    Bazilari anlamaz böyle şeylerden

Ne de olsa dünya vatandaşlari ya

Bunları böyle kandırıyorlar

Yok Dünya vatandaşlığı , yok tüm dinlerin kardeşliği falan felan

Keriz mi yok bu memlekette

Yersen lokanta

Sorosdan iki kuruş bahşiş alan , ben dünya vatandasiyim diye çıkıyor ortaya.

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Bunları böyle kandırıyorlar
    Allah rızası için

2 tane lafı da

"seçime 1 ay kala, banka hesaplarına 1000 gayme verip, emeklileri kandıranlara" edebiliyon mu ? ))))

naaaa edersiniz...

ama biz,

kimin ne "mal" olduğunu değerlendirirken,

ana "kriter" olarak

buna bakıyos..

olaya "evrensel" yaklaşıyoz yani..

yoksam

al 1000 gaymeyi, otur aşşağıya "camış" gibi

oh ne güzel hayat..

puahaha

puahahahaha

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Muthiş analez...Tebriq ediyorum abi...Ohal de kalkacak, af da cikacak, borsaya para da girecek...

Ben tatildeyim abi...Cok yorulmusum be ya...Yerel secimlerden once gelirin anca, olmez de kalirsak gorusuruz gari...
    o halde ben de terkedeyim burayı.

arada viperin teknik merkezi topiğine yazarım.

rahatsız olmaz ise. bea!
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

8. Mafya reisine muhtaç hale gelen bir iktidar var, milletin verdiği % 52.5 oy yetmiyorsa durumları kötü demek. Burada Allattin Çakıcı'yı açıkça övmekten de korkuyorlar, ortada laf dolandırıyorlar.

Bir taraftan da utanmadan mafya lideri Çakıcı'nın 12 Eylül öncesi olaylardan dolayı yattığını ima ederek temize çıkarımaya çalışıyorlar. Karagümrük Spor Kulübü Lokali baskınını, Ergin çetesiyle kanlı hesaplaşmalarını unutturmaya çalışıyorlar. Hapishanedeki Alaattin Çakıcı Karagümrük Lokali baskını için yeğenini arayıp, 'Kulübe gidin, Ergin soyadlı kim varsa öldürün' demiş, sonra da kutlamak için tekrar aramış. Adam bu ve benzeri bir çok suçtan "çıkar amaçlı suç örgütü lideri" olmaktan hüküm giymiş. Bana siyaset yapma diyen adam eli kanlı mafya liderini siyasi paye vererek aklamaya çalışıyor.

Herhalde kulağı büküldü birileri tarafından. Çakıcı bugün bir demeç daha vererek düzeltme yapmaya çalışmış ama nafile, 2 gün önce söyledikleri ortada.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 245/367 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •