Sayın Rosense;teşekkür ederim.
Vurgulamak istediğim sadece borsa değildir,sosyal hayatımızda da öyle anlar var ki..Özel hayatımıza dahi bazı fırsatlar gelmiştir,pişmanlıklarımız olmuştur.Değerlendirenler olayın şanslı tarafında olanlardır.Keza sonradan yapılan cek-cak düşünceleri anlam ifade etmiyor.YTD
TSKB için düşer veya pahalı dediğimi hatırlamıyorum, mesajları kontrol edeceğim. Suni hacim ile BIST30 da kalıyor ve gün içi AL-SAT a uygun değil diye yazmıştım diye hatırlıyorum. Ben de aldım 1,03 den 2 gün param bağlandı 1,04 den sattım. Vakıfbank da ortak olduğu için nispeten güvenilir bir hisse diye almıştım.
Biri kilitlenmeyi görmüş piyasa üzerine yürümüş gibi, ya da bilmediğimiz haber vardır.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
yıllar önce iş yerinde bir arkadaşa İŞC önerdim. 5.40 dan aldı. hisse 2 hafta içinde 4.60 oldu.
bu arkadaş ,iş ortamında; çayda,yemekhanede beni gördüğünde milletin ortasında,ŞAKA İLE KARIŞIK:'' BU BENİ BİTİRDİ ,BATTIM VS.'' diyordu..işi bilmeyen diğer arkadaşlarda garip garip bakıyordu. işi bilmeyen diğer arkadaşlar ALLAH bilir ne düşündüler.bu İTİBAR SUİKASTİDİR.
DERKEN İŞC oradan 7 ye kadar çıktı.
kar ederek çıkan arkadaş ne bana teşekkür etti ne de o yanlışını kamuya(etrafa) ilan ederek düzeltti.
başkasına hisse önermek mi?..
çanağa ne doğrarsan kaşığında o çıkar.... hayıflanmanın anlamı yok...çalışın çalışın.... sağa sola bakmayın....
Yatırım tavsiyesi değildir...
https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs
Amiral birsey dio bize
Demin de yazdim 12 kademe dustu![]()
Yer İmleri