Sayfa 245/1000 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    aselsan da gidecek; ne dersin..?
    bi hisse ver bakalım..
    Aselsan longladim alacaksan vereyim hmn

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    İBRAHİM kardeş seninle aynı fikierde .... Derdi olan, hikayesi olan, duruşu olan müzik dinlemeli.

Türkülerimizin bir derdi vardır, Rock&Roll'un bir derdi vardır, Heavy Metal'in bir meselesi vardır. Bir şeyler anlatır, hikayesi vardır.

Ne mutlu duyan kulaklara.
    Sayın Rosense;teşekkür ederim.
    Vurgulamak istediğim sadece borsa değildir,sosyal hayatımızda da öyle anlar var ki..Özel hayatımıza dahi bazı fırsatlar gelmiştir,pişmanlıklarımız olmuştur.Değerlendirenler olayın şanslı tarafında olanlardır.Keza sonradan yapılan cek-cak düşünceleri anlam ifade etmiyor.YTD

Alıntı Originally Posted by denizen Yazıyı Oku
    Ariston cok iyi analiz yapar diye yillar diye takip ettik diye, TSKB BIST30 dan cikar dedi inandik. 1.1x lerden verdik. Hisse tavan tavan.
    Bitirdin abi beni bitirdin.
    şimdi bu arkadaşa da bişeyler desem
    ağır olmuş
    neden öyle diyorsun
    ayıp ettin
    falan diyenler çıkar sussayım
    geçen beyinle ilgili dediklerim yürürlüktedir.
    bir halt olacağı yok.

4. TSKB için düşer veya pahalı dediğimi hatırlamıyorum, mesajları kontrol edeceğim. Suni hacim ile BIST30 da kalıyor ve gün içi AL-SAT a uygun değil diye yazmıştım diye hatırlıyorum. Ben de aldım 1,03 den 2 gün param bağlandı 1,04 den sattım. Vakıfbank da ortak olduğu için nispeten güvenilir bir hisse diye almıştım.

Biri kilitlenmeyi görmüş piyasa üzerine yürümüş gibi, ya da bilmediğimiz haber vardır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    yıllar önce iş yerinde bir arkadaşa İŞC önerdim. 5.40 dan aldı. hisse 2 hafta içinde 4.60 oldu.

bu arkadaş ,iş ortamında; çayda,yemekhanede beni gördüğünde milletin ortasında,ŞAKA İLE KARIŞIK:'' BU BENİ BİTİRDİ ,BATTIM VS.'' diyordu..işi bilmeyen diğer arkadaşlarda garip garip bakıyordu. işi bilmeyen diğer arkadaşlar ALLAH bilir ne düşündüler.bu İTİBAR SUİKASTİDİR.

DERKEN İŞC oradan 7 ye kadar çıktı.

kar ederek çıkan arkadaş ne bana teşekkür etti ne de o yanlışını kamuya(etrafa) ilan ederek düzeltti.

başkasına hisse önermek mi?..

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Aselsan longladim alacaksan vereyim hmn
    var 1500 tane..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7. çanağa ne doğrarsan kaşığında o çıkar.... hayıflanmanın anlamı yok...çalışın çalışın.... sağa sola bakmayın....
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

8. Amiral birsey dio bize
    Demin de yazdim 12 kademe dustu

Sayfa 245/1000 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz