Sayfa 245/282 İlkİlk ... 145195235243244245246247255 ... SonSon
Arama sonucu : 2252 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    18.54 kilit rakam
    De hadi… ytd

2.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    18.54 kilit rakam
    Bolingerin ağzını açacağı yer, tahtacının kesesini açağı yer olarak tabir edebiliriz. Açarsa!
    Konuşmayım diyorum, tutamıyorum.
    Dil yarası dil yarası en büyük yara imiş,
    Dudaktan kalbe bir yol varsa, sevgi ve şefkattenmiş.

Tutsaydık dilimizi demiş. Orhan baba
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bilmiyorum belki daha mutlu olacaktık,
    Tutsaydık dilimizi.

4. Hadi oturmaya mı geldik.
    Halay başı nirdeee.
    Oynak kıvrak birşeyler paylaşın.
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Halayın başı kaçtı sanırım. Olsun be gülüm, bugün olmaz belki yarın. Bugün demek ki bunda değil diğerlerinde gülecez. Ytd

6. Uyuz eşek lingo lingo şişe bile gidiyor, nasıl bir tezgahın içine düştük büüyle arkadaş şansa bak ya
    Hamdım Piştim Yandım

7. Bu sene sinaiyi çok ayıracaklarını sanmıyorum. Önünde sonunda düet yaparlar. Bazen biri assolist diğeri dansöz olabilir, bazen tersi. Ama sonunda düet olur kanımca. 3 ncü çeyrek notlarımız vardı. Ytd

8. Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 245/282 İlkİlk ... 145195235243244245246247255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •