Sayfa 246/967 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

Alıntı Originally Posted by aliatabey Yazıyı Oku
    Gunaydin arkadaslar guzel actik bugun umarim gerisi gelir

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yanlış yere mi bakıyorum ben.

2. Kademeleri gören arkadaşlar nasıl durum?

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Anlik 4.28 ve kademeler bos bistin ve dolarin durumu belli hafta sonunun gerginligi afri operasyonu ecb karari 15 temmuz yaklaşıyor.... Anlayacaginiz piyasada bi tedirginlik var arkadaslar... Su 15 temmuzu bi sag salim atlatalim hayirlisiyla.... Kagitta sikinti yok... Ytd

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by futan5500 Yazıyı Oku
    Anlik 4.28 ve kademeler bos bistin ve dolarin durumu belli hafta sonunun gerginligi afri operasyonu ecb karari 15 temmuz yaklaşıyor.... Anlayacaginiz piyasada bi tedirginlik var arkadaslar... Su 15 temmuzu bi sag salim atlatalim hayirlisiyla.... Kagitta sikinti yok... Ytd

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilgi için teşekkürler arada bir titrettiriyorlar ama destek sağlam geliyor.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

teknik olarak buradan 5.05 yapması lazım, 4,31 altında kalırsa hiç iyi olmaz.

6. Arkadaşlar merhaba,

2,20 lerden başlayan yolculuğa 4,40 lardan ara verdim. Her ne kadar üzülsem de Hem karımı realize etmek hemde beğendiğim bir aracı almak için. Çok şükür kelebeğim istediğim araca beni ulaştırdı.
    Bizimle beraber burada yürüyen dostlarıma teşekkür ediyorum. Birilerine fayda sağlayabildiysek ne ala.

Sevgilerimle..
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

7. üstad erken değilmi bu kadar beklenti varken. daha iyi bir araba almak varken. kendi adıma ayrılışınız beni üzdü. bereketli olsun diyelim.

8.  Alıntı Originally Posted by slm333 Yazıyı Oku
    üstad erken değilmi bu kadar beklenti varken. daha iyi bir araba almak varken. kendi adıma ayrılışınız beni üzdü. bereketli olsun diyelim.
    Aslında niyet farklı daha kötü bir araçtı. Ancak kelebeğimiz sağolsun hayalimdeki aracı aldırdı. Bazen yetinmeyi bilmek lazım.

Pek tabi bir çok beklenti var.

Geride kalanlar için dileğim arabayı geçin ev almaları yönündedir.

Aldığımı sattığımı yazmam normalde anca forum da 3 aydır geçirdiğimiz süreç içerisinde aile gibi olduk. Satıncada yazmayı bilmek lazım diye düşündüm.

Bana ulaşmak isteyen dostlar özelden her zaman yazabilir.

Sevgilerimle..
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

Sayfa 246/967 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •