Sayfa 246/1006 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: Vob 24

evet, bu kadar lagaluga yeter, Ekim sonuna kadar yazmayacağım

Ekim sonunda bilançomu açıklarım

canınızdan çok sevdiğiniz paracıklarınızı kaptırmamaya çalışın

2. VİOP'ta kesintisiz işleme geçilecek
    Borsa İstanbul, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nı (VİOP) canlandırmak için harekete geçti. Yaz saati uygulaması nedeniyle geçen sene uluslararası borsalarla aradaki farkı kapatmak için Pay Piyasası ve Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) işlem saatlerini değiştiren Borsa İstanbul, şimdi vadeli tarafta kesintisiz işlem yapılmasının önünü açacak. VİOP'ta işlem saatlerinin nasıl düzenleneceği noktasında son karar ise Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği'nin üyelerine yapacağı anket ile verilecek. Piyasa sadece saat 23:30 ile 04:00 arasındaki sürede kapalı olacak. Aracı kurumlar, bu saat dilimi dışındaki kesintisiz işlem yapılmasını oylayacak.

https://www.dunya.com/kose-yazisi/vi...cilecek/384616

bende burasının bir seans salonu ve salonda aynı insanların olmasını isterdim. herkesi yazdıklarından tanıyoruzya ne zevkli olurdu..tiyatro nedir
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    evet, bu kadar lagaluga yeter, Ekim sonuna kadar yazmayacağım

Ekim sonunda bilançomu açıklarım

canınızdan çok sevdiğiniz paracıklarınızı kaptırmamaya çalışın
    See you later, alligator...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    dolar aralık sonu 4 olur o zaman ?
    Önceden söylemistim zaten olacagini

6. Vob saatlerinin kesintisiz olmasi batan sayisini 3 e 4 e katlayacaktir.
    Cok yanlis bir karar olcak.

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bende burasının bir seans salonu ve salonda aynı insanların olmasını isterdim. herkesi yazdıklarından tanıyoruzya ne zevkli olurdu..tiyatro nedir

https://www.youtube.com/watch?v=zXBmW-2WsYk
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8. www.thetoptens.com diye bir site var.

Şu sayfaya girdim 261 inci sayfaya kadar gittim her şarkını ufak bir parçasını da koymuşlar. Aradığım şarkıyı bulamadım ama çok şarkı var.
    https://www.thetoptens.com/songs/

Türkiye'den Hadise ve galiba Sagopa Kajmer'i gördüm.

Üyelere bir şarkı girme imkanı verildiği için baştaki şarkılar daha normal ama 100 üncü sayfadan sonra girilen şarkılar için isyan mesajları var. Bu şarkının yeri burası mı olmalı diye.

İnsanlara tek seçim verilince ortaya çıkan sıralama çok saçma olmuş. 1 incinin seçildiği yerde sıralama yapılınca çok değerli şarkılar geride kalmış.

Aslında bunun matematiği var, ihalelerde, seçimlerde, üniversite giriş, işe alım sınavlarında v.s. dikkate alınıyor.

Borsa da nispeten doğal bir seçim sistemi. Ancak biraz asimetrik. Halkın seçtiği değil büyük paranın seçtiği ön planda.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 246/1006 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •