Sayfa 246/556 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Bedelli furyası güç kaybetti biraz da onun etkisi var bu salınmada. Onayı gelen Şekerbank bile geri vistes yaptı bu çoşkulu endekste.
    Tekrar gireceklerdir diye düşünüyorum.
    Bu hafta bakalım kimlere onay çıkacak

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fiyat hareketi için değil zaten. Faliyetler için gerekli bu sermaye artirimi. Şirket kredi taleplerini karsilayamadigi icin kredi veremedi 1 hafta. Bu da hacimleri cok etkiledi.

Bir an önce kasaya para girmesi lazım.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939

şu meşhur 16.39 sonrası taban tabanlardan bugüne kadar alım yapanlara bakilinca maliyetler yukarıda kalmış

3. Şimdi bu hisseyle ilgili kafamdaki senaryolarda bedelli sonrası olumsuz bir durum göremiyorum.
    Şirketin kasasına girecek para 0 maliyetle %23-24 faizle müşteriye kredi olarak verilecek. Ayrıca bu durum hacimleri de arttıracak.
    Foreks tarafında da bir olumsuzluk olmayacağını düşünüyorum.
    Yani anormal bir durum olmazsa son çeyrekte de Bu çeyrek karının devam etmesi hatta artması gerek.
    Bu da prospektif fk’yı 6 civarı yapar. Bu kadar hızlı büyüyen bir şirket için çok ucuz.
    Kaldı ki sermaye arttırımı sonrası bono ihraç tavanı da artacak. Kredi akışında sorun kalmayacak.
    Fiyatlar ilüzyondur ama piyasa değeri her şeydir. Bu şirketin uzun vadede 700-800 milyon piyasa değerine ulaşması bu büyümeyle kaçınılmazdır.
    Ama bu sene ama seneye mutlaka buraları görecektir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

4. Günaydın, şirket değerlemesini nasıl yapıyorsunuz, rica etsem anlatabilir misiniz?
     Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Şimdi bu hisseyle ilgili kafamdaki senaryolarda bedelli sonrası olumsuz bir durum göremiyorum.
    Şirketin kasasına girecek para 0 maliyetle %23-24 faizle müşteriye kredi olarak verilecek. Ayrıca bu durum hacimleri de arttıracak.
    Foreks tarafında da bir olumsuzluk olmayacağını düşünüyorum.
    Yani anormal bir durum olmazsa son çeyrekte de Bu çeyrek karının devam etmesi hatta artması gerek.
    Bu da prospektif fk’yı 6 civarı yapar. Bu kadar hızlı büyüyen bir şirket için çok ucuz.
    Kaldı ki sermaye arttırımı sonrası bono ihraç tavanı da artacak. Kredi akışında sorun kalmayacak.
    Fiyatlar ilüzyondur ama piyasa değeri her şeydir. Bu şirketin uzun vadede 700-800 milyon piyasa değerine ulaşması bu büyümeyle kaçınılmazdır.
    Ama bu sene ama seneye mutlaka buraları görecektir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Dün endeks iyiyken taban yapamadı bugün endeks salarsa malum en başta koşuyor düşüşte tabanız bugün yani

6. Ben ağustosa kadar bundayım da hissede çok ky var bunların çoğuda 13-14 lerden girdi hisseye bunları öldürmedikten sonra gitmez bu , millet bedelliye girmesin hisseler patronda kalsın derdinde bunlar , bu imaj ve güven kaybı inşallah hacimlere yansımaz ,

7. Bu gidişle bedelliye 7-8 arasında gireriz büyük ihtimalle

8. ibagitr kardeşim nolur sus ya. Senin 5tl den alırım hisselerinizi dediğini de biliyoruz burda boş boş konuşup duruyorsun

Sayfa 246/556 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •