Sayfa 246/682 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. resim atmada engel yaşıyorum.41 kb sınır diyor bunu nasıl aşarım yöntemi nedir.

2.  Alıntı Originally Posted by istat Yazıyı Oku
    eminim yalan söyledğinden gelip burada işlem geçmemiş işkuru 35 den aldım diyor.işkuru alan deniz yatırım iş yatırımdan aldım diyor.dün 10 tane işbtr aldım diyor millete gaz veriyor.atsın dünkü aldıklarını fotosunu helallik isteyim.
    Burda alan satan önemli değil iskur u 7200 maliyetle 2 tane aldım isbtr yi 1300 maliyetle 5 tane aldım ekran fotosu isteyen özelden no atsın isbtr yi sattim iskur hala duruyor

Alıntı Originally Posted by aydın özen Yazıyı Oku
    resim atmada engel yaşıyorum.41 kb sınır diyor bunu nasıl aşarım yöntemi nedir.
    Resim yükle yazın google a. Oraya upload yani yükleme yapın. Burdan linkini o resim yükleme sayfasına yüklendikten sonra atarsanız hallolur. Url adres gözükecek o linki kopyala yapıştırın.

4. bu ispat için yeterlimi...

5.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Resim yükle yazın google a. Oraya upload yani yükleme yapın. Burdan linkini o resim yükleme sayfasına yüklendikten sonra atarsanız hallolur. Url adres gözükecek o linki kopyala yapıştırın.
    teşekkür ederim yardımınız için

6.  Alıntı Originally Posted by aydın özen Yazıyı Oku

bu ispat için yeterlimi...
    Eee ne oldu şimdi istat bak adam almış. Ya sana hakkını helal etmezse ne olacak. Bana kul hakkı ile gelmeyin deniyor.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by aydın özen Yazıyı Oku

bu ispat için yeterlimi...
    Eee ne oldu şimdi istat bak adam almış. Ya sana hakkını helal etmezse ne olacak. Bana kul hakkı ile gelmeyin deniyor.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8.  Alıntı Originally Posted by treder1 Yazıyı Oku
    Neredesin birader yaşıyor musun?

Sayfa 246/682 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •