Sayfa 246/954 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. Dut silkeler gibi sikelediler resmen tecavüz ettiler hisseye daha küçük yatırımcımı kalır filler tepişir çimler ezilirmis ezdiler geçtiler ciddi anlamda hisse el değiştirdi bizler azınlığız emin ol birde şu yasa bir an önce meclise gelsede akıbetimizi öğrensek...

2. Elimde 200.000 lot var

3.  Alıntı Originally Posted by beyazyakalı Yazıyı Oku
    Elimde 200.000 lot var
    Olabilir 213 milyon lot işlem hacmi oluşmuş bu saatte 200 bil lot % kaçı ediyor acaba..

4. Gecen teb den iş cevir en grup bugün tahminimce kalanlarda verdiler cıktı lar diye dusunuyorum

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..

5. Arkdaslar biraz akilli ve insan olalim..Kactan aldiginiz...sattiginizin..bizi bir faydasi varsa..7/24 yazin..bizi faydasi yoksa ... kendinize faydali olmak. Istiyorsaniz..Lutfen..bir Psikiyatriste tedavi olun..kesin..ruhsal yapiniz problemlidir...

6.  Alıntı Originally Posted by yaksay Yazıyı Oku
    Gecen teb den iş cevir en grup bugün tahminimce kalanlarda verdiler cıktı lar diye dusunuyorum

Hisseden ciktilar kurtulduk dip yaptirmak istediler olmadi satis maliyetleri 80 81 82 su anda 80 in altina gelirse yine onlarin maymunu olur kagit gelmez ise bunlardan kurtulmus oluruz zarar ettikleri yere birdaha gelemezler

7. Bugün çaylar icildi.Bu saatten sonrası hikayeyi sohbet.Tskb gibi bir hissede 1 lot 2 kitla jimnastik yapiyorlarYTD

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by yaksay Yazıyı Oku
    Gecen teb den iş cevir en grup bugün tahminimce kalanlarda verdiler cıktı lar diye dusunuyorum

Yaksay kardeşim muazzam derecede açıģa satış da var pasta atabilirmisiniz.

Sayfa 246/954 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •