Sayfa 246/937 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 7496 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. hayirlisi beklentisi var.

2. İnanılmaz bir Şubat beklentisi ve duyumları var hazine devri yada holdingleşmeye dair piyasada hadi hayırlısı çok az kalmış olabilir YTD

3.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Reis gap var 39980 ile 41005 arasında yarın onu alıp yukarı yapar

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn arkadaşım..
    Tek fiyatlı sığ bir hissede heleki fiyatı bu kadar yüksek hisselerde Gap,macd,ortalama,trend...gibi teknikler işler mi???
    Kurucu hissede 9500 lerde gap bırakmış.Şimdi orayı doldurması mı gerekecek..
    Tek lotla 10 binler bazen 100 binler oynayan vede günün çok kısıtlı vakitlerinde fiyatı belirlenen bu hisselerde grafiğe bakıp yorum yapmak abesle iştigaldir..
    Tamamen arz talep dengesine göre habere odaklı hisselerdir..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://www.resimag.com/p1/1403c863535.jpeg
    Kırmızı bar alıyor mu almak zorunda mı değil ama alıyor bunu gören beklenti büyük olsa da daha aşağıdan almak varken neden 49500 den alsın 4 alacağına 5 adet alsın daha iyi değil mi?
     Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Sn arkadaşım..
    Tek fiyatlı sığ bir hissede heleki fiyatı bu kadar yüksek hisselerde Gap,macd,ortalama,trend...gibi teknikler işler mi???
    Kurucu hissede 9500 lerde gap bırakmış.Şimdi orayı doldurması mı gerekecek..
    Tek lotla 10 binler bazen 100 binler oynayan vede günün çok kısıtlı vakitlerinde fiyatı belirlenen bu hisselerde grafiğe bakıp yorum yapmak abesle iştigaldir..
    Tamamen arz talep dengesine göre habere odaklı hisselerdir..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5. Kapanışta taban kalkmak üzereyken tabanda iki lot vardı karanlıkta birileri 5 lot daha koydu... 7 lotla tabandan kapattık.. Bakalım satanlara sabah açılışta daha aşağıdan yerine koyma şansı verecekmı.. Bırde bu şubat mevzusu çok dillendırıldı duyumu olanlar bırşeyler fısıldasa bızde istifade ederdik...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6. Sn derinhisse şubatta birşey paylaşacağım diyordu, önder bey diyorsa vardır bır bildiği.. Sağlam duyumu, kaynağı olmadan paylaşmaz malum...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Btr şuan 40 bıni gösteriyor arkadaşlar, kapanışta sürpriz yapacaklar mı??... ...
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Sn derinhisse şubatta birşey paylaşacağım diyordu, önder bey diyorsa vardır bır bildiği.. Sağlam duyumu, kaynağı olmadan paylaşmaz malum...
    Abi derinhisse konusundahaklisin. Ama soyle bisey var. 2. Yazisini yazmadan once dediki yakinda imbu hisselerle ilgili bi yazi yazacam" bam teline vura vura." 2. Yazisini yazdi ama ilk yazisini pekiştirme mahiyetinde tamemen politik yazdi. ( Adama haksizlik yapmak için demiyorum hubvcden iyi ekmek yedim ) simdi oluşan beklenti iş bankasi ve devletin harekete geçecefi yonundeyse eyVallah bizi kimse tutamaz. Ama derinhissenin yazisiyla alakaliysa ve subattaki yazisida 2. Yazidaki gibi cok sinirli ise beklentilerde hayal kirikligi olur. Cogunuz bi yerlerden duyum aliyorsunuz. Bi sekilde haberler geliyor. benim şahsen boyle bi şansim yok . Yani sizin bilipte soyleyemediginiz şeyleri tahminlemeye calisiyorum. Yazi karekterinizden kelimelerden karekterinizden tahmin etmeye calisiyorum. İnş guzel olur ve şubat beklentisi devlet ve banka boyutuyla gerçeklesir diyelim .Yatirim tavsiyesi degildir.

8. Evet önder bey subat in 29 cektıgını paylasır 😂 kac yıldır 28 cekıyordu der.
    Kimsenin bir sey bıldıgı yok herkesin bıldıgıni buradakiler de biliyor ersın Ozınce istifası 242
    Gundemımızde 7 ocaktan sonra gerekeni yapacagiz 269

Yanı haber ya ısbank tan yada Hukumet ten beklenir ama su tarih bu tarih yanlıs
    Dıyelımkı hukumet 4 subat ta meclise getiriyoruz dese bunu bir baskası subat ı ısaret etti adam nokta atısı yaptı demenın anlamında yok.

Sayfa 246/937 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •