Dowda bi devre daha keserlerse benzin daha da düşebilir ama
Onu da düşünmek lazım
Dowda bi devre daha keserlerse benzin daha da düşebilir ama
Onu da düşünmek lazım
ne demek dostum.
sanada bol kazançlı şanslı günler
ayrıca senin aracılığınla küçük bir dip not olsun
bu tür kağıtların kolu bacağı çoktur yani bir thy gibi değildir havacılık durdu dedimi iş biter
lakin
koç bugün sporda eğitimde finansta vs. ahtapot gibi
saygılar
Son kaybımdan sonra ucuz kurtulmuşuz diyerek merak ettim yazılanları foruma tekrar girdim fakat sadece alıntıla secenegi var onu anlamadım mesajı direk yazamadım o sebeble buraya yazıyorum Nisan vade ile endeks marjı arasın da temettü den dolayı mı böyle sacma bir fark var Nisan ayına kadar temettü verecek hisselerin endekse etkisi tahmini kac puan daha önce yazıldıysa göremedim yardımcı olurmusunuzSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şöyle bir örnek vereyim
geçen varantlara baktım
%1000 kar yapmış bir varant alış ve satış arası 6 kademe yani arası yok işin özü şu alıyorsan o karı sana vermem peki almayı düşünüyorum borsanın düşeceğini umarak bana 10 milyon lot ver olmaz 10 bin yada 25 bin lot olarak verebiliriz neden kağıdın durumu eğer gerçekten kağıt ertesi gün yine %1000 yaparsa milyarder olacağım ve bu parayı bana ödeyecek aracı kurum yok zaten.
yani
senin yada benim yani kimsenin zengin olmasını bırak para kazanmasını istemiyorlar rakamlar sadece gösterge.
saygılar
112.275-115.000 , yarım saat... teşekkürler pala 🙏🙏
Flat devam...
3 ayda 135 bin vakadan 6 bin civarı ciddi vaka var buda sıralarını bekliyorlar demek ölen sayısı da 5 bin civarı vaka
Yer İmleri