Sayfa 246/871 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yapmayin 750 ton ne olacakki komik bir rakam ben tek basima 250 ton canli tavuk teslim ediyorum.banvit haftada ortalama 700 bin tavuk kesiyor.2.5 kg ortalama ile siz hesaplayin.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    miktar çok değilmiş...bir de ben ihtiyacı olan bir yere satış yapılabilir olarak algılamıştım...banvit gidip almaz...daha çok askeriye gibi kurumların alış isteklerini karşılamak amacı ile et kurumu ihaleye çıkmış...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. perşembe ve cuma günü banvit iyicene sıkışmıştı (işlem hacmini düşürmüş ve hareket marjı iyicene kısılmıştı) o yüzden de olası patlamasının güçlü olmasını bekliyordum...dün en fazla %5 kadar tepki verdi...buna da sevinmek lazım...sonuçta günü artılı kapattı...gönül ister ki artık çıkış yapsın...çıkmazsa da sabır ile bilançoların alınmasını beklemek lazım...tahminlerime göre bu ayın sonlarına doğru artık bilanço hareketlerinin başlaması gerekiyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yapmayin 750 ton ne olacakki komik bir rakam ben tek basima 250 ton canli tavuk teslim ediyorum.banvit haftada ortalama 700 bin tavuk kesiyor.2.5 kg ortalama ile siz hesaplayin.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sevgili dostum sektöre uzak biri olarak T harfinin geçtiği her haberi paylaşmaya çalışıyoruz.. :)

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Sektöre uzak olduğunuz belli bahsettiğiniz günlük kesim adetleri için çok düşük rakamlar...Haftada 700 bin çok düşük bir rakam...Yazın günde o rakamı kesebilecek kapasiteler.750 ton tavuk ihalesi de dişinin kovuğuna yetecek rakamlar değil.Zaten kendi kesim yaparken niye gitsin et balık kurumundan tavuk alsın.O malı piyasadaki spotçu tayfa alır muhtemelen.Kolay Gelsin

https://banvitesor.com/cevap/1193-gu...nerden-buluyor

5. Borsa 109 olmuş Banvit için bu rakamlar kelepir fiyatlar....ORtalamada çoktan 25 in üzerinde olmalıydı.Hisse ye yapılan bir haksızlık resmen.Favök ü bu kadar kısa sürede bu kadar arttıran başka kaç tane firma var piyasada..

6. Yav yetti valla ya 1 aydır 21.30 21.50.. alt tarafı 300 500 puan düştü endeks hemen saldı kendini
    Zaten endeks 110 lara gelse bile 22 yi geçeceğini sanmıyorum. Bu kadar tasmasından tutulmuş gibi ileri gitmemesi mümkün değil. Bilanço mu gelcek ihale mi alcaklar bi şeyler yapsınlar artık. Ayıptır ya

7. hepimiz çok sıkıldık dostlar ama yapacak bir şey yok...bilançoları satın almaya başladıkları zaman ancak çıkacak görüntüsü var...tahminen bu ayın sonlarına doğru artık çıkışlar olması gerekiyor diyor benim mantığım...o günler gelinceye kadar bu aralıklarda hareket edecek gibi...:(

8.  Alıntı Originally Posted by pentagr Yazıyı Oku
    Yav yetti valla ya 1 aydır 21.30 21.50.. alt tarafı 300 500 puan düştü endeks hemen saldı kendini
    Zaten endeks 110 lara gelse bile 22 yi geçeceğini sanmıyorum. Bu kadar tasmasından tutulmuş gibi ileri gitmemesi mümkün değil. Bilanço mu gelcek ihale mi alcaklar bi şeyler yapsınlar artık. Ayıptır ya
    Pentagr seni de anlamak zor yahu 22 olsun dedin ee oldu işte 2-3 günde sürekli sana göre düşüp kalkamazki hisse.
    Daha 10 gün önce 20.10lara sarkmıştı.

Eski trende göre aralık sonuna doğru son bir dip yapıp çıkması lazım. Biraz daha sabır.

~~~~Yatırım tavsiyesi değildir~~~~

Sayfa 246/871 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •