Sayfa 247/651 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

sabah son bir kaç saniye satmaktan vazgeçtim link alacaktım malesef hem zarar hem kâr kaçtı bmeksten yaptığım zararı yine bmeksten aldığım kârdan mahsup etmek zorundayım nasip bu kadar

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

2. Cuma günü bu haberi paylaşan arkadaş tek paylaşımı bu olmuş ve kaybolmuş bu haber için üye olmuş sanki

3. Arkadaşlar takas atabilirmisiniz

4. Hisselerin çoğunun hatta tamamına yakınının ky elinde olduğu söyleniyor ve yazılıyor. Fakat bu şekilde olduğunu düşünmüyorum hisselerin. Anlık haberlerde hissede milyonluk işlemler kayda giriyor ve işlem zamanına yakın bir anda o işlemler iptal ediliyor. Bir gün önceden milyonluk alış talepleri bir gün sonra milyonluk satışlara dönüyor. Asıl en ilginci 100 milyon lottan fazlası ky olan bir hissede bu tarz senkronize hareketleri kimler yapabilir? Yoksa hisseler birinin elinde küçümsenemeyecek kadar çok mu?

5. Takas yokmu

6. Birde benim için hisse 0,24 den 0 ,40 çıktı. Sonra tekrar 0,24 düştü maliyet yüksek olunca pek heyecan oluşturmuyor. Tekrar ky yatırımcının kucağına hisse verdiler çok inandırıcı gelmiyor. İsrail'deki ağlama duvarından daha fazla insanın ağladığı bu forumda bu da pek inandırıcı gelmiyor.

7. O zaman biraz beyin jimnastiği biraz şeytanın avukatlığını yapayım.

Bu günkü işlemlerin tamamı satış emirli görünüyor bende. Yaklaşık satılan 3 MİLYON lotu ( 0.35 ortalama ile yaklaşık 1.050.000 tl eder ) kim neden alıp bu satışları karşılıyor.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçek Olay ve Kişiler ile alakası yoktur

8. Alan satan kim .

Sayfa 247/651 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •