elimizdeki mallar dışında sıkıntı yok demiş atalarımız.![]()
elimizdeki mallar dışında sıkıntı yok demiş atalarımız.![]()
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Saygılar sayın kentuf.. Sıkıntı bizde yok da. Ben ters mantık da yapıyorum arada. Nuhcm takip eden arkadaşlar, alan, alacak olan VS. görsünler etsinler... Yapıyordur illaki herkes kendi hesabını da..
Olası sıkıntılara ani tepki verse de çok da salmaz herhalde.. Zaten yeterince düşürdüler.. Ha salarsa da alım yapmaya devam..
Sayın 0101 ben yeterince topladım.. 20 bin üstü hissem var. Bu kadar topladığım yeter. Ha buralarda tutmaya devam ederlerse ya da düşürürler se takviye etmeye devam ederim. Ama hedef fiyatıma gelirse de neden satmıyım. Hisse senin toplamanı mı beklesin. 13-14 TL den alıp da çok uzun yıllardır bekleyen arkadaşlar bile var. Tabi ne desek boş.. Hisseyi kontrol eden ne yaparsa biz mecburen ona göre hareket edeceğiz.
Teknik bakıp düşeni kırdı diye atlayanlara verdiler galiba bugün, sıkıntı yok, zaten tarihi diplerdeyiz, bu arada temettüye az kaldı 😀
Arkadaşlar yeni aldığım bir duyuma göre hissedarı olduğum nuhcm, kendi klinker üretimi çimento ihracatına yetmediği için, yine ortağı olduğum bucimden klinker alıyormuş, bu boktada benim kapa, ilişkili taraf işlemleri vs. diye bir bildirim yapmam gerekiyormu?
Yer İmleri