Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), cezaevinde mahkum olarak bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'la ilgili Türkiye'nin temyiz başvurusunu kabul etti. / Son dakika - NTV
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), cezaevinde mahkum olarak bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'la ilgili Türkiye'nin temyiz başvurusunu kabul etti. / Son dakika - NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AA : Türkiye'nin temyiz başvurusunu kabul eden AİHM, Demirtaş için verilen "tutuklulukta makul sürenin aşılması ve tahliye" kararını yeniden ele alacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
“Necmettin Kesgin’e ait olduğu iddia edilen bilgisayarda çocuk istismarına ilişkin görüntüler olduğu iddia edilmişti. Kesgin’in o bilgisayarın ve görüntülerin kendine ait olmadığını iddia etmişti. O bilgisayarın Mansur Yavaş’ın elinde olduğunu iddia etmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da ‘müstehcen görüntü bulundurmak’tan soruşturma başlattı.”
https://www.birgun.net/haber-detay/m..._11R22x2Km2cdI
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenleneceği iki ihale öncesi kamu kuruluşları ve piyasa yapıcılara toplam 3 milyar 582 milyon TL rekabetçi olmayan teklif (ROT) satış yaptı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, 9 ay (266 Gün) vadeli kuponsuz ve 5 Yıl(1.757 gün) vadeli TÜFE'ye endeksli tahvil ihalesi gerçekleştirecek.
bir halt olacağı yok.
Erdoğan: Ereğli demir çelik fabrikası 1 milyar dolarlık yeni yatırım kararı aldı-bloomberg ht
Yer İmleri