Merkez bankasının temel amacı fiyat istikrarını sağlamaktır .!
Kur bir ara 10.97 olmuş artık gereği yapılmalı , sağlıksız ve ciddi sorunlar yaratacak bir hareket var piyasada ..
Merkez bankasının temel amacı fiyat istikrarını sağlamaktır .!
Kur bir ara 10.97 olmuş artık gereği yapılmalı , sağlıksız ve ciddi sorunlar yaratacak bir hareket var piyasada ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'da yer alan evinin fotoğraflarını çektikleri iddiasıyla gözaltına alınan ve "siyasal ve askeri casusluk" suçundan tutuklanan İsrailli Mody ve Natali O. çifti serbest bırakıldı.
Serbest bırakılan çift sabahın ilk saatlerinde İsrail' geri döndü. Haberi İsrail Başbakanı Naftali Bennet ve Dışişleri Bakanı Yais Lapid yazılı açıklamayla duyurdu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Merkez bankası faiz kararı saat 14:00’de
Biride deniyor ki ;
Sn Cumhurbaşkanım faiz sebep enflasyon sonuç ise, ABD de faiz 0,25 enflasyon 6
Almanya’da faiz bu enflasyon bu, Japonya da faiz eksi enflasyon artı .
Demiyor değiller aslında, diyemiyorlar ya kellem giderse diye
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Günaydın TÜRK MİLLETİ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri