YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by *Bozkurt Kalıcı değilim geri gidecem, sırf Ayasofya abi için geri geldim, seviyorum keratayı Bol kazançlar Hoş geldin Reis bırakıp gitmek yok ööle şurada real-time yazabilen kaç kişi var. feyz alıyoruz. gidersen hem zararımızın vebalini alırsın, hem neşemizi götürürsün.
Yazdıklarımı üzerine alınma Hiç biri sana değil.
size önerilen hisselerin dolar bazlı diplerde olmasï veya endekse göre primsiz olması cok önemlidir.Yoksa once mallanip kucağınıza verirler
Originally Posted by ABKA Vob yapan fazla kimse kalmadı.malum hareketler çok hızlı.kaldiraciniz kaç acaba? Yani 50.000 tlniz varsa kac kontrat poz alirsiniz? yalın pozdan olarak. İkiyi geçmem. Yüzde 5 terste kalsan sermayenin Yüzde 10'u falan gider.. Her türlü çıkar.
ekgyo dışında 10 liranın altında senet kalmadı bist 30 da...
Yatırım tavsiyesi değildir.
çok hızlı hareketler var... manuel zor.. yazıncaya kadar tren kalkmış
Originally Posted by ABKA Vob yapan fazla kimse kalmadı.malum hareketler çok hızlı.kaldiraciniz kaç acaba? Yani 50.000 tlniz varsa kac kontrat poz alirsiniz? yalın pozdan olarak. 7 kontrat .....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Halkbank tavan
https://twitter.com/yemekci53
Originally Posted by yemekci Halkbank tavan darısı vakb ye ..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Forum Rules
Yer İmleri