Sayfa 248/365 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. alın buyrun garanti 2.52 deki kendi satışını aldı...alışa getirdi kademeyi..

2. ppk sonrası saniyeler içinde sert düşen bist de o panik le spek e gelen mal sınırlı kaldı, GEDİK ten 2.50-2.47 arası 27 bin küsür lot satış yedi, o nedenle de 2.47 e 22 bin lot destek attı bekliyor. piyasa çok bozuk, buna rağmen spek tahtada pozisyonunu koruyor. kısa vade oldukça hareketli kagıt, orta ve uzun vadeli yatırım kagıdı olmadığı düşüncemi tekrar paylaşayım. bu serseri çok sert yukarı bir hareket de çekebilir ki bence bu malla bunu yapma olasılığı yüksektir..

3.  Alıntı Originally Posted by teft34 Yazıyı Oku
    ppk sonrası saniyeler içinde sert düşen bist de o panik le spek e gelen mal sınırlı kaldı, GEDİK ten 2.50-2.47 arası 27 bin küsür lot satış yedi, o nedenle de 2.47 e 22 bin lot destek attı bekliyor. piyasa çok bozuk, buna rağmen spek tahtada pozisyonunu koruyor. kısa vade oldukça hareketli kagıt, orta ve uzun vadeli yatırım kagıdı olmadığı düşüncemi tekrar paylaşayım. bu serseri çok sert yukarı bir hareket de çekebilir ki bence bu malla bunu yapma olasılığı yüksektir..
    sayın teft34;Şahsına münhasır karınca kararınca elinde bulunan imkanları dahilinde borsa da yatırım yapmaya çalışan ky yım yaklaşık 6-7 aydan beri aldım maliyetim 3,00 seviyelerinde, gerçekten hisse forum yazmış olduğunuz yazılarınız ile ky doğrU yönlendirmeye çalışıyorsunuz, tşkler..
    burada yazdıklarım kişisel düşüncemdir , bağlayıcılığı yoktur yönlendirme babında değildir...yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın...

4. GARFA - Garanti Faktoring

............
    Son düzenleme : toibek; 24-07-2018 saat: 18:54.

5. bugün bu endekste de yukarı hareketini sürdürse isi bu kagıttan korkun derdim. oysa böyle brüte falan da girmeden ceza meza yemeden daha sert hedeflere hareket etmesi için gerekeni yaptı bugün bizim sayko psiko spek, güç toplattı kagıda. endeksteki sıkıntı kalıcı olmaz ise kısa vade oldukça olumlu görüyorum tahtayı temel ve takas olarak..

6.  Alıntı Originally Posted by alpaslan Yazıyı Oku
    sayın teft34;Şahsına münhasır karınca kararınca elinde bulunan imkanları dahilinde borsa da yatırım yapmaya çalışan ky yım yaklaşık 6-7 aydan beri aldım maliyetim 3,00 seviyelerinde, gerçekten hisse forum yazmış olduğunuz yazılarınız ile ky doğrU yönlendirmeye çalışıyorsunuz, tşkler..
    ben de size teşekkür ederim, çok sağolun. burda eğriyi doğruyu doğru dürüst bir şekilde paylaşalım biz de, isteyen alsın isteyen satsın isteyen hiç bulaşmasın. bu kişilerin kendi tercihi. ama bildiğimizi doğru bir şekilde sunarak o tercihlerinizi belirlerken katkıda bulunabiliriz, ya da IŞIKLAR gibi ruh hastası bir üye kalkıp burada boş beleş onu alın bunu satın diyerek forumdan istifade edenleri yanlış yönlendirebilir. ha yanlış yönlenenin de kendi sorunu yani, hepimizin buradaki paylaşımlarla ilgili diğer forum üyelerine dürüstlük borcumuz var. bildiğimizi bildiğimiz kadar paylaşmak borcumuz var. kimi art niyetle yanlış yönlendirme gayretinde iken, kimisi de hasbel kader bir birkimini yatırmış hisseye, artık hisse ile yatıyor hisse ile kalkıyor ve bu süreçte kendini WARREN BUFFET sanmaya başlıyor : ) veriyor burada gazı insanlara. baktı olmadı, maya tutmuyor başlıyor bu sefer sallamaya, ben o fiyattan sattım bu fiyattan atladım uçtum kaçtım parayı vurdum falan : ) örnekler IŞIKLAR : ) yazık yani yaşını başını almış adam, şurda düştüğü duruma bakın, ibretlik.neyse kişiselleştirmeyim ama bunlardan ders cıkarmamız lazım..bol kazançlar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

8. Sayın teft34, forum üyeliğiniz askıya alındı çünkü birisi sizin hesabınıza ulaşmaya çalışırken 5 kere şifreyi yanlış girdi. Foruma tekrar girişi 15 dakika sonra deneyebilirsiniz. Şifrenizi 5 kez yanlış giren kişinin IP adresi şudur : 88.230.74.6 . Lütfen şifrenizi girerken büyük küçük harflere dikkat edin.

IŞIKLAR ı kapatamamış arkadaş : ) forumda birinin üyeliğini ele geçirmek için 5 kere şifre denemeden önce, bu denemelerinizin İP adresinizle birlikte o kişiye gönderileceğini bilin. şimdi bakalım seni benim elimden kim alacak..

Sayfa 248/365 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •