Sayfa 248/948 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Silverline Endüstriyi neden önemsiyorum. Yabancı ortaklık ve pazarlama ile birleşme olasılıklarını bir kenara koyalım. Şirket 2017 yılının üçüncü çeyreğinde 10.9 milyon lira kar elde etti. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde şirketin karı 2.8 milyon lira olmuştu.
    Kardaki yüzde 400'e yakın artış hisseye yansımadı hiç. Bilanço geldiğinde zaten hisse 2.30 zu görmüştü bugün endexte ki ralliye rağmen 2.40 lardayız. Bu karlıkla sılvır motor yakmalıydı ama o lastiklerini bile yıpratmadı henüz.
    seni bilirim dostum...ralli yapmış neredeyse her hissede seni gördüm dostum...bak biraz önce de 2,51 i gördük...geçersek kopacağız...şu saatlerde de 2,48 i yukarı zorluyoruz...bu zorlama devam ederse o direnci geçeceğiz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. vura vura gidecek bu hisse)))))))))))))
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    SİLVER CAN - AÇILIŞ

Bismillâhirrahmanirrahim. Arkadaşlığımız, Paylaşımlarımız hayırlı olsun. Uzun vadeli yola çıkıyoruz. Başlangıç fiyatımız 2.25. Hedef fiyatımız: 5.00 lira. Hayırlı olur inşallah.
     Alıntı Originally Posted by PEHLİVAN Yazıyı Oku
    2,5 üstüne dikkat edin
    ilk dirence dayandımı ?
    Eskilerden Kim Kaldı Şu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. herkese hayırlı ve uğurlu olsun dostlar 2,50 direncini şu anda aşmış bulunuyoruz...şu anki fiyatımız 2,56 dır ve %6 civarı primliyiz...temenimiz bilançodan önce soluğu 3,00 ın üzerinde almasıdır....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. arkadaşlar hissemiz çıkmış bu ne sesizlik yahu ??? hemen birisi halayı kursun ve başına geçsin...

6. hey masallah

7. keko 2,46 ile aranızdayım) çok etkilendim senden dostum ))
    ytd deli saçmasıdır

8. forumun demirbaşları nerde kimlere kalmiş buralar hey gidi gunler ne sıkıntılarını cektik bu kagıdın.para kazanan arkadaslar beni izleyin mutlu olursunuz.ytd

Sayfa 248/948 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •