Arkadaslar kendi kanaatim. Bence bugun onemli bugunki tavan fiyati 74 aksama kadar tavan kapatirsa pazartesiyede bir cikis soz konusu olur. En azindan 0.80 krus ustu alan arkadaslar umitlenir diye dusunuyorum insallah. Derinlik vede detay canli goren arkadaslardan ricam lutfen paylasimda bulununuz saygilar.. ytd.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı...
sesli düşünüyorum. ... DANIŞTAY bence SPK nın kararını onaylayacak ve Nuri'nin açtığı davayı red edecek. SPK hisse nin 5 gün tahtasıni kapatıp sonradan YİP pazarına almasının sebebi sirketin sadece tabela kalması ve faliyetiz kalmasıydı. hatırlarsınız fabrikayı satıp banka borçlarını kapadı ve işçileri tazminatiyla çıkış verildi. ALYAĞ in kotada kalmasına tek sebep ÖZKAR’IN fabrikasını alacak olması ve KAP a bol bol haber sal ması hatta yeni kapasite arttığımi için teklif bile almaya başlamışlardı. Bu yüzden kota dışında kalmadı şimdi ise bundan vazgectigini bildirince mecbur spk müdahale etti. O yüzden Nuri hisseyi fazla hacım olmadan ve fazla ky atlamadan 70 li seviyelere getirmeyi başardı. bence 1 li seviyelere gelecek kota dışı kalmamak için yakın zamanda alım görüşmelerine başladık haberi düşer. ozaman 2 lere hareket eder Tabi bu bence Asla yatırım tavsiyesi değildir çok bilsem 1 lerden alıp 0.26 lara kadar beklemezdim.
Daha bekleyeceğiz belli ki
Buraya kadar anlasilan
Hacim ne durumda? Öğleden sonra tavana asarsa pazartesiye unudumuz olur...
Goren arkadaslar atarsa bi zahmet goruruz
Yer İmleri