Sayfa 248/1002 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Borsa temel, mantık ve tekniği yoksaydigi sürece bende uzak durmaya karar verdim. Kumarhane gibi birşey artik. Dolar çıkıyor, cds çıkıyor, faiz çıkıyor, altın çıkıyor, petrol çıkıyor, borsa çıkıyor. Honggg.

Bir kural; Kasa her zaman kazanır. Dikkat edin sizde...

2. Al işte aynı makine gerçekten ula dün adamlar eksi kapadı sen onu bile yapmadın

3.  Alıntı Originally Posted by armagedon Yazıyı Oku
    sabah indikatörüm AL verdi, şimdi bekle diyor. Al verirse ufak bir roket denemesi yaparız.
    Yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Avrupada tek yeşil olan borsa biziz gene , günlerdir neden bu kadar sağlam duruyoruz neyi fiyatlıyoruz çözemiyorum, pik noktası görmemizede en az 1 ay var...
    Sırplara yardım etmişiz belki ondandır...

https://onedio.com/haber/insanlik-ta...atliami-541741
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Avrupada tek yeşil olan borsa biziz gene , günlerdir neden bu kadar sağlam duruyoruz neyi fiyatlıyoruz çözemiyorum, pik noktası görmemizede en az 1 ay var...
    öyle demeyin. dünyanın en kaliteli en şahane borsasıdır bizimki. asla ve kata yanlış bir fiyat zinhar geçmez. mümkün değildir.
    oynaklık dansözlük sabah gapleriyle iş bitiricilik asla ve kata...
    içerden öğrenmeler dışardan bindirmeler bizde böyle şeyler asla söz konusu olamaz.
    manipülasyonun me sini bile bulamazsınız. değerini bilelim. maşallah diyelim. tahtaya vuralım. kulak mememizi de çekelim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Alt tarafı fiyat veriyor satıcı geliyor mu diye bakıyor. Dün gördükki satıcı daha iyi fiyat olurmu diye akşamı beklemiş. Bu işler boyle .. bende nar ayva alacak isem fiyat verip bekliyorum. Fiyat anca nar ayva etrafta azalınca üstüne gidilir. Pala ne güzel soğuk hava ya atıyor işte. Millet ise reçelci arıyor gelsin silsin süpürsün. O devir 2 kere oldu. Devir soğuk hava devri.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Kiminin bahçesini 10 kuruşa pahalı kiminin 5 kuruşa ucuz alır bu sana dansöz muş gibi gelir. [emoji173]

Psikolojik YAS süreci

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Belki adam 5 8 senelik soğuk hava düşünüyor. Önemlimi azcik buralarda dansözlük yapması 5 kuruş ucuz alır pahalı alır.

Psikolojik YAS süreci

Sayfa 248/1002 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •