Sayfa 248/1002 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Sn. hellistheothers; sizin relatif getiri ve düşeni biriktirmek teorinizden hareketle, bugün itibariyle bir aylık deneysel yatırımıma başlıyorum. Aylık yatırım tutarını iş günü sayısına (20 gün) böldüm. Döviz ve borsa şu an (11:30-12:00 arası) artı olduğu için bir parçasıyla ilk alımımı ppf yönünde yaptım. Haftalık olarak güncel durumu yazmayı düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Yani bu tür aktif yönetilen hisse fonları düşüşlerde artırmak benim de uyguladığım strateji, uzun vadede endeksi geçiyorlar , ancak tabi geçmiş performansından yola çıkarak geleceğe dair iyimser öngörüde bulunuyoruz.
    Zaman zaman tam tersi iyi giden fonların , berbatlaştığı da çok oluyor. Ama bu kategoride mps, mac, tkf, st1, rbh, acc, gmr ( bazısı katılım) gibi üç beş tane daha aktif yönetilen , iyi demeyim ama endeksi geçmek için iddiası olan ve bunu geçmişte yapmış fon var. Gelecek bilinmez tabi.
    Mesela bir 2017 yılı var. Endeks %40 getirirken , genelde iyi olan, endeksi geçen fonların çoğu sıfır civarı ya da eksi getirdi. Periyodu epey uzatmak gerek hisse fonlarda, eğer getiri umuluyorsa.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ben o stratejiyi bes hesabımda uyguluyorum. dözviz, altın ve borsa fonları arasında geçişler yaparak yıllık %30-40 getiri ortalaması yaptım bes de. ama oradaki özellikle hisse senedi fonları uv kalınmaya uygun değil.fon yöneticileri bes olunca konuyu bir sebeple! boşlamış gibiler.
    hisse fonlarında dediğiniz stratejiyi uygulamak doğrusu. teşekkürler
    Burada performans ödemeli fonlara yatırım yapmış olan var mı acaba? o konuda tecrübe paylaşacak olan
    IAR alan bir arkadaş vardı serbest fon ve çok memnundu, anlatıyordu zaman zaman.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Daha önce sorduğumda menüde yok demişti başka kurumlardan arkadaşlar, yatırımcıyı da sadece 2 görünce yine genel sandım, tamam teşekkürler, her yere açılmış artık.
    denemek için 100 tl lik emir yolladım portföye girsin bakalım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by mask543 Yazıyı Oku
    Sn. hellistheothers; sizin relatif getiri ve düşeni biriktirmek teorinizden hareketle, bugün itibariyle bir aylık deneysel yatırımıma başlıyorum. Aylık yatırım tutarını iş günü sayısına (20 gün) böldüm. Bir parçasıyla döviz ve borsa şu an (11:30-12:00 arası) artı olduğu için ilk alımımı ppf yönünde yaptım. Haftalık olarak güncel durumu yazmayı düşünüyorum.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayırlı olsun, bol kazançlar hocam. ppf yerine defansif değişkenler de kullanılabilir bir miktar. ppf'ler görünen o ki bu sefer piyassa mevduatını yakalayamayacak.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    IAR alan bir arkadaş vardı serbest fon ve çok memnundu, anlatıyordu zaman zaman.
    istanbul portföyün fonları başarılı oluyor hele bir de performans ücreti olanlardansa memnundur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    son donem performansı üzmüstür IAR’ın
    ben fonda olsaydim temmuz başı karımı alır cikardim zaten

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Daha önce sorduğumda menüde yok demişti başka kurumlardan arkadaşlar, yatırımcıyı da sadece 2 görünce yine genel sandım, tamam teşekkürler, her yere açılmış artık.
    emir gönderebiliyor musunuz? Ben hata ile karşılaşıyorum gönderdiğimde fon bulunamadı tarzında.
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    istanbul portföyün fonları başarılı oluyor hele bir de performans ücreti olanlardansa memnundur.
    Emin değilim, ama hatırladığım kadarıyla benchmarkın üstündeki getiri üzerinden %25 gibi bir performans ücretinden söz ediliyordu. Hafızam yanıltıyor olabilir.
    Ancak çok başarılı serbest fonlar var nitelikli yatırımcılar ( 1m üstü ) için.

Sayfa 248/1002 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •