bu arada bugün IPB artı getirmeye karar vermiş...
Biraz sular durdu anlaşılan...
bu arada bugün IPB artı getirmeye karar vermiş...
Biraz sular durdu anlaşılan...
ünlü jo ya mail ( elektronik posta ) gönderiniz. Süha ile ilgili olan probleminizi güzelcene izah ediniz. Mavi kuşta @unluco şeklisinde hesapları varmış , oradan mektup işareti olan kısımdan iletişime geçip Süha ile ilgili olan probleminizi güzelcene izah ediniz. Az buz rakam da değil yani içerde kalan TL ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Aynen, ufak miktarlarla yatırım, birikim yapanlar için sıkıntı. Şuan 6 kişi ve 11.000.000 pay satılmış, denemelerde, pay adedinde küsürat olmadığına göre, minimum 1.000 adet olacak gibi duruyor Elz'de.
Bir bakıma iyi tarafı, 1.000 adet altında alım yapıp, kapris yapanlar ile uğraşmayacaklar.
Güzel açıklamanız için teşekkürler hocam. Tabii ki kendim karar veriyorum neyi alıp almayacağıma. Tek merak ettiğim husus ipj getirisinin hangi zaman zarfında belirlendiği ve ne zaman yansıdığı. diğer fonlar gibi günlük yansmıyor sanki 2 gün sonrasında geliyor gibi anladım ben.
Yer İmleri