Sen de 10'dan kaptirdigin mala 11.20'den saldirma. Cin olmadan adam carpmaya kalkma.
MrSun ne diyorsun, potansiyel var mi?
Sn 666
Şöyle düşünüyorum, genel olarak bankacılık kağıtlarına ilgi az, birçok endeksle (sinayi, ulaştırma, enerji, bilişim,spor) karşılaştırdım, spor endeksi hariç diğerlerine göre xbank yerlerde, spor da malûm hepsi batık zaten.
Xbank in cazibesi tekrar ne zaman gelecek onu da bilemiyorum, bir yandan da 100 endeks çıkmaya devam ediyor bu da insanı tedirgin ediyor, senin kağıdın dibine göre 1 kat ancak çıkmış elalemin kağıdı 10 a katlamış.
Diyorsun ki bir realizasyon başlasa bizimki ne olur, ya zaten çıkmamış kağıt ne kadar düşecek.
Halk özeline gelirsek, bir daha 10 altına gelmemesi lazım bana göre.
Bir para girişi var bu görülüyor, kanımca üzerindeki bela bir şekilde hallolduktan sonra en azından diğer özel bankalara getiri anlamında yaklaşması gerekir.
Xbank in diğer endeksler karşısında değer kazanmaya başlamasını takip ediyorum açıkçası, onu da başka bir veri ile yakından ilişkili görüyorum eğer bir zaman gerçekleşirse burada paylaşıcam.
Xbank in tekrar 2007 deki USD bazlı seviyelere gelmesi için ya endeksler arasında bir geçiş olması lazım veya 100 endeksin herhalde 10 dolara falan gitmesi gerekecek. Bu sırada sanayiler 100 e katlar herhalde paralarını.
Böyle bir potansiyel Türkiye özelinde var mı o da soru işareti. Daha önce 5 doları hiç kirmadigimiz düşünülürse.
Velhasıl kelam yanlış endeksin yanlış kağıdına yatırım yapmışız.
Çıksak ne alicaz ona da cevap veremiyorum.
Tüm dostlar sağlıcakla kalın.M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeşiktAŞK''
Sagolasin degerli yorumlarin icin. Sondan onceki satirda cevabi vermissin zaten.
Dunyada da bankalarin temeline tehdit var kriptolardan. Bak birsey anlatayim, daha yeni abimle konusurken bu muhabbet oldu. Cocuklugumdan beri kullandigim banka bazi dokumanlar istedi benden. Evin tapusu, vs. gibi. Verdim tamam ne olacak diye. Ama uzattikca uzattilar, yeni dokumanlar daha istemeye basladilar. Benim de tersime geldi, "none of your business" dedim vermedim. 6 ay bu olay gitti, vermemekte israr ettim, onlar da almakta israr etti. Gizli sakli birsey degil, hatta 10 dolar veren herkezin alabilecegi belgeler. Ama olay kapanmiyor. Ben de butun parami baska bir bankaya transfer ettim, onlara da "Servis verdiginiz her sene icin 1 dolar biraktim, dikkatli harcayin ha" dedim.
Parayi gecirdigim oteki bankada bir sorun yok, eski hesap zaten.
3 ay gecti, bu sefer de onlar pesime dustu. Muahahahahaha.
Bu olaylar olurken abimle konusuyorduk. Abime "Ben bu adamlarin hicbirine bu dokumanlari vermek istemiyorum, vermeyecegim. Bu bankalar ne ise yarar, ben hicbir sey icin kullanmiyorum, sadece param orda duruyor. Kredi karti icin AMEX var zaten, oteki ufak tefek seyler icin Paypal var, hisseler icin araci kurumlar var, bankaya 20 senedir gitmedim" dedim. Abim de "bak cok guzel soyledin, kriptolarin niye gelecegi oldugu, bankalara yatirimin niye iyi olmayacagini cozdun" dedi.
Boyle yani. Bankalarin omru sayili bence. Ha merak ediyorsan... seve seve vermek zorunda kaldim istedikleri dokumanlari. Canta canta parayi alip sokaklarda tasiyacak halim yok yani. Yastik altina koy diyeecksin de.. bayagi king size bir yastik gerekir herhalde. Muahaha.
Yer İmleri