Sayfa 248/682 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by sercansurucu Yazıyı Oku
    Ben aracı kurumumun dediğüne güvenirim sağdan soldan ne olduğu belli olmayan bir listeye değil kusura bakmayın.Nedir bu liste nereden gelmiştir küm yayınlamıştır??
    Sayın sercansurucu,
    http://www.borsaistanbul.com/veriler...asasi-verileri adresinde yayınlanan veriler bunlar (Bülten Verileri).
    Günlük olarak tüm hisselerde ne kadar açığa satış var görülebiliyor o adres üzerinden excel şeklinde.

O site Borsa İstanbul'un resmi sitesi..
    işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."

2. Bu mübarek günlerde benim gibi zararda olanlar inşallah zararlarını çıkarırlar . sağlık herşeyden önemli.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bırakın artık yok 8 tl nin 3/2 si 2.80 e tekabül ediyormuş görünen köy kılavuz istemez kim ne derse desin gözü aşağılarda vebal almayı bırakın. Geçmiş sayfalara bakın 4 tl ye 3.5 lara düştüğünde daha altı yok istese de düşüremez diyenler an itibariyle hisse 2.80 hiç mi akıllanmayacaksınız milletin çoluğu çocuğu ailesi var yapmayın..

4.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Bırakın artık yok 8 tl nin 3/2 si 2.80 e tekabül ediyormuş görünen köy kılavuz istemez kim ne derse desin gözü aşağılarda vebal almayı bırakın. Geçmiş sayfalara bakın 4 tl ye 3.5 lara düştüğünde daha altı yok istese de düşüremez diyenler an itibariyle hisse 2.80 hiç mi akıllanmayacaksınız milletin çoluğu çocuğu ailesi var yapmayın..
    tamam birader hisse 50 kuruş diyelim o zaman gönlün hoş olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    3,5 tekrar ne kadar sürede görür bilemem ama 2,90 üzerine yarin atabilir tekrar, ben 2,80 den aşağı çok da ineceğini düşünmüyorum, 2011 de hisse 4,50 liraya çıkıyor ve tekrar 1,50 liraya iniyor, 2014 yılında 3,70 liraya çıkıyor ordan tekrar 1,60 lara iniyor, tekrar 2017 martta 8,40 lara çıkıyor, en tepe gördüğü yerden en fazla 3te 2 fiyat düşmüş, 4,50 lerden 1,50 ye. 8,40 da buna orantılarsak 2,80 ler gibi fiyat, en fazla düştüğü fiyat bu oranda olmuş... Buda hissenin en tepeden en çok düştüğü noktalardan biri, yani 8,40 dan 2,80 ne, sabırla beklemek lazim...

Metroda çok mal kalmadi, yarin oynarsa son kozunu oynarlar bakalım kozlari nasil olacak yarin...13 milyon lotu karşılayanlar bunuda karşılarlar...hisse yarin yeşile dönecek kanaatindeyim...
    katılıyorum yarın tavan yaparsa şaşırmam YTD

6. Bozacının şahidi şıracı yarın görüşürüz arkadaşlar

Arkadaslar böyle kağıtlarda işlem yapdıgınıza göre azda olsa deneyimlisinizdir bu tarz kağıtlarda sakın olan tüm birikiminizle işlem yapmaya kalkmayın şansa bi miktar kazanır tüm birikinizi kısa sürede kaybedersiniz nasıl oldugunu anlamazsınız bile bol şans

8.  Alıntı Originally Posted by HAVACI06 Yazıyı Oku
    Benim 2.80 maliyet 31.193 lot inşallah yarın tavan olur
    O kadar işlemi nasıl yaptı diye düşünenler için bir örnek
    Sizin gibi 100 kişi alsa 3m Lot yapar
    Bu hisse kolay kolay adam olmaz gibime geliyor
    Kesinlikle şahsi görüşümdür kimse etkilenmesin

Sayfa 248/682 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız