Sayfa 248/342 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ama bu hısselere yatırım yapanlar asla şunu unutmasın ,arçelık bıle panel üretimine başladı,sektorde panel üretimine talep arttıkça bu alana yönelım artıyor..ana gelır kaynagı panel uretımı olan şirketlerın gelecektekı kar marjları nasıl etkılenır ve değişir bunu ıyı takıp etmek lazım..!!! al-sat-tut tavsıyesı içermez..zıra hısse fıyatının ne olacagını kımse tahmın edemez..
    Bu doğru. Ama zaten yatırımın dinamik olmasının gerekliliği bu ..
    Bilançolarda karlar azaldığı, cirolar düştüğü, hammadde maliyetlerinin yükseleceği zamanlarda tekrar karar vermek doğrudur..

Ama bizde yatırımcıyım diyen 3 ay ancak sabredebildiği için önümüzdeki yıllarda sektörde yaşanacak daralmaya gelinceye kadar........

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Merhabalar. Gesanda büyük bir dayak yedik. Stop olmayi beceremedik. Çok acılar çektik. Bugün hisseye 205-206 arası dadandim. Şu ana kadar girdiğim tahtalar genelde üzdü ama bu şanssızlığı burada kiracağım. Fenerli ve muhalif olarak zor zamanlar geçirdik))) Bol kazançlar. Gesandan dostlara da merhabalar
    o golu bu sefer bende yedim hemde saglam yedim.. hoşgeldin bu sefer fazla kıpraşma bari
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

bir kapta bize atın da keyfimiz yerine gelsin.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    dostum senın işte kılıçdar gibi,,tam adaya ulaşıyorum dıyorsun buyuk bır dalga gelıp tekrar derıne çekıyor,, sonra gerıye sarıp karaya ulaşmak için çırpın dur..hade bakem bu kez olsun..!! tüm iyi dıleklerımız senın ıçın..fenerlı kardeş..ömürde gelirse temam....burada keko da yok bakem kıme muhalıf olacan ben çoktan çıkmıştım zaten..
    kwon dostum sen haftalar önce fenerbahçeli 200 lerde gelir demiştin...tahminin tuttu tebrikler... fenerbahçeli elbette kavga edecek birilerini bulacaktır forumda...kim en iyimser ise ona çatacak... ona cevap vermek bile risk..çünkü hisse ileride düşecek olursa aha sen şöyle demiştin diyecek...sonra da iğnelemeye başlayacak..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    dostum senın işte kılıçdar gibi,,tam adaya ulaşıyorum dıyorsun buyuk bır dalga gelıp tekrar derıne çekıyor,, sonra gerıye sarıp karaya ulaşmak için çırpın dur..hade bakem bu kez olsun..!! tüm iyi dıleklerımız senın ıçın..fenerlı kardeş..ömürde gelirse temam....burada keko da yok bakem kıme muhalıf olacan ben çoktan çıkmıştım zaten..
    Oooo sizlerde mi burdaydiniz vay arkadaş millet kaymağı yiyor biz dibini siyirmaua geliyok ;) Ağa iki hisse soyle de şu zararlari çıkaralım ya 4 maaş zararim var hala size de bereketli kazançlar Allah razı olsun

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kwon dostum sen haftalar önce fenerbahçeli 200 lerde gelir demiştin...tahminin tuttu tebrikler... fenerbahçeli elbette kavga edecek birilerini bulacaktır forumda...kim en iyimser ise ona çatacak... ona cevap vermek bile risk..çünkü hisse ileride düşecek olursa aha sen şöyle demiştin diyecek...sonra da iğnelemeye başlayacak..
    Hello papa oğlun geldi Almanya'dan

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    o golu bu sefer bende yedim hemde saglam yedim.. hoşgeldin bu sefer fazla kıpraşma bari
    Hoşbulduk ooo kral da burdayımis neler var ağa sende ne alıyoruz az kopya blverin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    selamlar keke , buraya oylesine bakiyordum, sonra senin burda yorumlarini , beklentilerini gordum bende aldim bir 100 bin TL lik
    tabi asil portfoy Gesan KONTR,ERCB de benim

cok sagol CW de bende guzel kazandim simdiye kadar , ama 171 satman kotu olmus, en azindan 2-3 hafta daha bekliyebilirdin, ama belkide sen sattigin icin cikti

saka bi yana, kazandik diyoruzda , dolar bazli aslinda zararda bile olabiliriz (((

Bazilarina fazla kredi vermeyin, adam 10-20 bin TL lik alislar yapiyor ama sanki 100 milyon dolarlik alim yapmis gibi 500 yorum yapiyor
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Sayfa 248/342 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •