Originally Posted by
KARADUMAN
geçen sene bu zamanlar malı boşalttım..yüklü almıştım hemde..şimdi mal yok..sıfır..olmadığı için olumsuz değilim..
çünkü mal değilim..görüyorumki bana bu piyasa bişey vermeyecek..aksine 2008 gibi çalacak benden..3-5 le hırsızın götünü beklemem..
Hep yanlış tek taraflı bakış. Ne zaman ne şartlarda mala gireceksin göreceğiz. Ekrem Başkan tertemiz puri pak yani sana göre o gelse ülke de hak hukuk adalet ekonomi herşey tamamdı yani sana göre güven tamdı full malda olacaktın.Yani sanki sihirli değnek değmiş gibi olacaktı bir anda.
Madem bu işlerde bu kadar iyisin endeks 9040 üzerinde kaldı malda olman lazımdı. Hele 9435 düşeni kırdı malda olman lazımdı. En iyi ihtimal ile 9495 te dün gap kaldı kapanmaya giderse uygun yerden mal alabilirsin belki. Ama bence yazılarına bakarsak bu kafayla devam edersen hayatının en pahalıya edinilmiş tecrübesini bence edinmek üzeresin.....5000 endeks bekliyorsun ama short açamamışsın en ilginci de bu kısmı.
Endeksin 9550-9600 üzerinde kalarak biraz ortalamaların kendine gelmesi lazım. Ben açıkçası daha önce yazdım 19 haziranda faiz indirimi de olmaması gerektiğini düşünüyorum. Döviz getirisi ile faiz getirisini biraz dengelemek için faiz indirimi yapmayı da tercih edebilirler.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 11-06-2025 saat: 09:09.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri