Sayfa 248/287 İlkİlk ... 148198238246247248249250258 ... SonSon
Arama sonucu : 2296 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Viop LXV

1. korku endexini iyi yorumlamak lazım..korku endexi tepede iken korkulmaz tam tersine dipte iken korkulur..vix dipte iken borsa genelde tepede olur..vix tepe yapmışsa borsa dip yapmıştır..
    önemli olan şu vix hakkaten dip oldu mu ya da abd borsaları hakkaten tepede mi..
    sorun bu..eğer bu kararı doğru vermişsek o zaman vix dipte iken korkulur..yani siz korkana kadar adamlar borsayı satmıştır zaten..
    biz bunları öğreneli 20 yıl oluyor..
    teknikte taviz vermem..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

amariga yanıyoru millet baya dellenmiş

olaylar derinleşecek gibim..

3. geçen sene bu zamanlar malı boşalttım..yüklü almıştım hemde..şimdi mal yok..sıfır..olmadığı için olumsuz değilim..
    çünkü mal değilim..görüyorumki bana bu piyasa bişey vermeyecek..aksine 2008 gibi çalacak benden..3-5 le hırsızın götünü beklemem..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

5. Gunaydin cemaat bol kazanclar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    geçen sene bu zamanlar malı boşalttım..yüklü almıştım hemde..şimdi mal yok..sıfır..olmadığı için olumsuz değilim..
    çünkü mal değilim..görüyorumki bana bu piyasa bişey vermeyecek..aksine 2008 gibi çalacak benden..3-5 le hırsızın götünü beklemem..
    Hep yanlış tek taraflı bakış. Ne zaman ne şartlarda mala gireceksin göreceğiz. Ekrem Başkan tertemiz puri pak yani sana göre o gelse ülke de hak hukuk adalet ekonomi herşey tamamdı yani sana göre güven tamdı full malda olacaktın.Yani sanki sihirli değnek değmiş gibi olacaktı bir anda.

Madem bu işlerde bu kadar iyisin endeks 9040 üzerinde kaldı malda olman lazımdı. Hele 9435 düşeni kırdı malda olman lazımdı. En iyi ihtimal ile 9495 te dün gap kaldı kapanmaya giderse uygun yerden mal alabilirsin belki. Ama bence yazılarına bakarsak bu kafayla devam edersen hayatının en pahalıya edinilmiş tecrübesini bence edinmek üzeresin.....5000 endeks bekliyorsun ama short açamamışsın en ilginci de bu kısmı.

Endeksin 9550-9600 üzerinde kalarak biraz ortalamaların kendine gelmesi lazım. Ben açıkçası daha önce yazdım 19 haziranda faiz indirimi de olmaması gerektiğini düşünüyorum. Döviz getirisi ile faiz getirisini biraz dengelemek için faiz indirimi yapmayı da tercih edebilirler.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 11-06-2025 saat: 09:09.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

ABD_İRAN arasında bir savaş veya vekaletçi İsrailin savaşa girmesi durumunda,
    Petrol fiyatı 250-USD varil başına tahmin ediliyor..
    (Küresel üretim günlük 96 milyon varil..%22'si yok olacağı hesabı)

Bu muazzam kâr için pozisyonlar alınmıştır..
    BAE,KATAR ve SUUD'ta savaşın çıkmasını destekleyenler arasında olabilir..

Sayfa 248/287 İlkİlk ... 148198238246247248249250258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •