Sayfa 249/639 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Yapma be ümit hocam.
    Bütün tadım kaçtı vallaha.
    Demoralize oldum.
    Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Yapma be ümit hocam.
    Bütün tadım kaçtı vallaha.
    Demoralize oldum.
    Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır.

Yapacak birşey yok malesef kabak gibi herşey ortada hocam...

40 üstüne çıkınca millet birbiriyle yarışa girdi resmen ky satmasa spek mecbur yukarı taşırdı ama onun ekmeğine yağ süren tayfa var.... Inşallah bir sonraki çıkış daha sağlam olacak bu kez millet daha çok sıraya girecek...

Şirkette bir an önce ne yapacaksa yapsın yol uzun zaman azalıyor...

Yeni iş anlaşmaları
    Genel kurulda alınacak kararlar
    Bir üst pazara çıkmak için başvuru

Zaten yukardaki icraatleri birbirine yakın yaptığında ilk hedef minimum 1.50 olacak o zaman 40 civarına satıp elveda diyenler var ise içleri cız edecek...

3. Ya evet bugün dikkatimi çekti.169 bin lot önce 42 sonra 41 sonra 40 ve aşasına çekildi.Baktı satılmıyo,fiyat kırıyo biri.O da haklıdır kendince.Keşke gözaltında olmasaydık.Daha farklı olurdu.

4.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Ya evet bugün dikkatimi çekti.169 bin lot önce 42 sonra 41 sonra 40 ve aşasına çekildi.Baktı satılmıyo,fiyat kırıyo biri.O da haklıdır kendince.Keşke gözaltında olmasaydık.Daha farklı olurdu.

Inşallah bugünkü alımlar toplu olmuştur... 38 kapattı 70 bin liralık hacım oldu....

5. D grubuna hissenin alınması nin ky koruyucu yönü nedir...Tamamen büyük şekerin işine yaramaktadir.feto parmağı aranmalıdır

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by akpaz554 Yazıyı Oku
    D grubuna hissenin alınması nin ky koruyucu yönü nedir...Tamamen büyük şekerin işine yaramaktadir.feto parmağı aranmalıdır

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    son khk da 23 uzman aldılar ordan.onlardan birinin rolü varmı yokmu,eyyübün çözeceği bir düğüm.

7. Bu dorukla taco ile birleşme yoluna gidip buradan bir sermaye arttiri yapma , bedelsiz yapma ihtimali var mi?

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by semifinal Yazıyı Oku
    Bu dorukla taco ile birleşme yoluna gidip buradan bir sermaye arttiri yapma , bedelsiz yapma ihtimali var mi?

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne yapacaklar bilemem ama bildiğim tahminim daha doğrusu sadece genel kurul alacak meselesinin çözümü için hazırlanan plan gundemde olmayacak...

Her türlü bu yatırımcıyı nasıl ciddi zarara sokup sefil ettiyse bunun da çözümü için bir plan göreceğiz diye düşünüyorum....

Sadece bir üst pazara çıkmak için başvuru bile minimum 5 tavan demek...

Is kolu değişikliği mı olur yeni yağlı iş anlaşmaları mı artık göreceğiz bunların ne yapacağını...

Kesin battı denilen kervansaray bile 17 kuruştan 34 lere geldi ve sıraya girenler var almak için... çok değil bunda da tavanda bekleyen lotlarin sayısını burada sevinerek izleyeceğiz inşallah...

Bu kez 43 sadece gulecegimiz fiyat olacak bu dediğimi unutmayın günü geldiğinde bu mesajımı alıntılayacağım inşallah...

Sayfa 249/639 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •