Faizin yükselişine pozisyon almak için bono açığa satmanız lazım. Bunun küçük yatırımcı için tek kolay yolu VİOP'taki bono kontratını satmak: http://www.borsaistanbul.com/urunler...m-sozlesmeleri
Faizin yükselişine pozisyon almak için bono açığa satmanız lazım. Bunun küçük yatırımcı için tek kolay yolu VİOP'taki bono kontratını satmak: http://www.borsaistanbul.com/urunler...m-sozlesmeleri
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Teşekkürler sn JonDowes veri terminalinde buldum BFY FBISTF endeksi olarak geçiyor aktif vadelisinde uygun kaldıraçla işlem yapabilirim nema almakta gayet güzel tahtasında hacim düşük görünüyor tahvil ile arasındaki fiyatlama farklı , tahtasını 1 ay takip edip işlem yapmaya uygun olup olmadıgına karar veririz, tekrar teşekkürler
![]()
Baktığınız finansonline tahvil yatırım fonu .açığa satış yapılamıyor
HTC Desire 626s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz uyarınca dikkatli bakıp b tipi oldugunu gördüm dogrusunu buldum ama haziran vadelide sadece 5 kontrat açık görünüyor hacim yok gibi yinede tahtasını biraz izliyelim
![]()
Şuan minimum almamız gereken mevduat faizi budur. 5-6 sene önce bunun üzerine 2 ekleyip tezgah altı faiz oranı pazarlığı yapıyorduk.
FAİZ 16,14
http://www.bloomberght.com/tahvil/faiz
yine forumu velveleye vemirssinizbenim hic teretdutum yok mb faiz artıracak ama zamanını onlar bilir ..ne diyorlar piyasaları ve ortamı yabancı yatırımcı icin cazip hale getirecegiz ..yabancı niye gelir istikrar varsa gelir ulke parası degersizse gelir faiz yuksekse gelir ..istikrar su an zaten muamma eee ne kaldı ulke parası degersiz ama faizler enflasyona gore dusuk...dun sizce durduk yere zeybekci ardından cumhur acıklama yapıp kuru niye tekrar zıplattı ?? amac belli once parayı iyice degersizlestir yabancıya cazip yap sonra yabancının istedigi faizi de ver..bu hep boyle olur zaten .. bosuna yanlarına mehmet simseki de alıp ingilterede yatırımcılar ile gorusmeye gitmiyorlar dır haralde ..ha bu arda mb neden en cok kar eden banka sizce ??? son donemde mb yogun sekilde al sat yapıyor bence ..bu kurdan vatandas almayacagına gore ... borc odemesi yapacak sirketler ve hazine dısında alıcı oldugunu sanmıyorum ..neyse sonuc olarak mb artıracak ama bakalım zamanı ne olacak normal toplantı 7 hazirandı haralde ..ha bu arada cumhur yurtdısına cıkarken doların artması geri geldiginde dusmesi ne kadar ilginc gelir bana 2 dir boyle oldu simdi 3..bakalım pazartesi ve salı yukelip salı aksamı duserse sasırmayacagım .
ne demisiz salı aksamı duserse sasırmam ama carsamba dustu..yurtdısıdan dondu ya
bu 3.oldu artık yolu buldum cumhur yurtdısına gittinmi al cumhur donunce sat ..bu bir tesaduf olamaz 3 tur tutarmı bir sey..buda bende artık 4.10 ustunde dolar fiyatıyla merkez bankasının kendisinin oyanıdıgı kanısına iyice inandırdı
Yer İmleri