Elimdeki TL lerin vadesi Haziranda doluyur...... Favorim borsa veya Tahvil olacak...........
Elimdeki TL lerin vadesi Haziranda doluyur...... Favorim borsa veya Tahvil olacak...........
Ben kendi görüşümü yazayım ama arkadaşınız da kendi görüşüyle hareket etsin başkasından akıl almasın kimse müneccim değil.
400 bp faiz artışı olmaz.
Dolar 3.90'a gelmez.
Diyelim ki ikisi de oldu, vade ne kadarlık? Örneğin yıllık vade sonuna gelmişse bozulmaz elbette ama aylıksa ben bozar girerim dolara.
Vadeli öyle kutsal bozulmaz bir şey değil, hesabınızı yaparsınız aklınıza yatıyorsa faizi feda edip bozarsınız. Ben bu sabah 32 günlük dolar vadeli mevduatımın bitmesine iki gün kalmışken kıyıp kapattım hesabı ve dolarları satıp TL'ye geçtim, 4.35'ten beğendim fiyatı ve yaptım, vadeli faizi bir kuruş fark edecekti umursamadım.
4.26 alım fırsatımı acaba işte tüm mesele bu
kimsenin ilgisini çekeceğini zannetmiyorum ama aktifbank 176 gün 17.20
Noldu toplantı?
Bugünkü toplantıdan faiz arttırım kararı çıkmazsa dolar 4.40 da alır soluğu , rutin dışı bir karar vermeleri lazım. Konut kredisi faiz 1 kampanyası hazırlığında olduklarını düşünürseniz bu toplantı sonrası faizle ilgili bir karar çıkma ihtimali düşük diye düşünüyorum.
Ya da betoncuları gözden çıkartmışlarsa 2-3 aylığına seçime kadar, belki o zaman şok faiz artışı gelebilir. Ama bunu hiç yapmadılar. Kırk katır kırk satır noktasına geldi iş .
Şahsi düşüncemdir , yatırım tavsiyesi değildir.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri